GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.


MB - CENTER, -, PEŠ CONA - Prodaja, Poslovni prostor Pisarna

MB - CENTER, -, PEŠ CONA - Prodaja, Poslovni prostor Pisarna
190 m², pisarna, zgrajena l. 1980, adaptirana l. 2019, poslovni prostor, zaključena celota, z izbranim pisarniškim pohištvom v centru mesta, primeren za predstavništvo, odvetniško pisarno, zavarovalnico, računalniško dejavnost, oglaševalsko agencijo in podobno v najožjem centru mesta prodamo pisarniške prostore, velike 190,75 m². toliko znaša kvadratura samih pisarn, s hodnikom vred pa prostor meri 233,35 m² (kar se ne šteje pri postavitvi cene), prodamo. Cena: 209.825,00 EUR

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 190 m2

Vrsta: Poslovni prostor

Tip: Pisarna

Šifra:

adaptirano l. 2019
zgrajeno leta 1980

Nadstropje Ni podatka

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: MB-Center

EI: E (105 - 150 kWh/m2a)


Cena: 209.825,00 EUR

Dodaten opis

POSLOVNI PROSTOR, ZAKLJUČENA CELOTA, Z IZBRANIM PISARNIŠKIM POHIŠTVOM V CENTRU MESTA, PRIMEREN ZA PREDSTAVNIŠTVO, ODVETNIŠKO PISARNO, ZAVAROVALNICO, RAČUNALNIŠKO DEJAVNOST, OGLAŠEVALSKO AGENCIJO in podobno

najožjem centru mesta prodamo pisarniške prostore, velike 190,75 m². Toliko znaša kvadratura samih pisarn, s hodnikom vred pa prostor meri 233,35 m² (kar se ne šteje pri postavitvi cene). Prostori izstopajo po dizajnu, saj so v večjem delu opremljeni s stavbnim pohištvom, izdelanim po naročilu in so lepo opremljeni. Prostori so prebeljeni in generalno očiščeni. Na voljo je sedem ločenih pisarniških enotvelika sejna soba, odprto tajništvo in čajno kuhinjo. Nahajajo se v četrtem, tj. zadnjem nadstropju, imajo lasten vhod in so zaključena celota. Poslovna stavba iz leta 1980 ima tudi dvigalo.

Leta 2010 so bila vgrajena nova vhodna vrata, luči, klimatska naprava v zadnjem delu poslovnega prostora, novo pohištvo, leta 2019 pa so bile obnovljene električne inštalacije, zamenjani radiatorji, delno so bile obnovljene talne obloge in vse pisarne so bile prepleskane

Prostori so svetli, zračni in predstavljajo pisarniško oazo, saj omogočajo prijetno in povezano poslovno okolje. Prvi del prostorov na levi strani je mansarden in ima klasične pisarniške predelne omare in opremo. Sanitarije so skupne za celo 4. nadstropje, čajna kuhinja je v tajništvu.

Del, ki je velik 121 m² je oddan (odpovedni rok 2 meseca). V najbolj neposredni bližini so poštasodiščefinančna upravabanke, in vsa ostala potrebna infrastruktura mestnega centra.

Cena za nepremičnino je 1100 EUR/m², skupno 209.825,00 EUR + DDV (obrnjena davčna stopnja). Mesečni stroški znašajo med 2,5 do 3 EUR/m². Energetska izkaznica: merjena 119 kWh/m²a.

Mogoč je nakup manjšega dela pisarn v velikosti:

- 121 m², ker ima zaključena celota svoj vhod; 3 pisarne, sejna soba in tajništvo,

-  68,95 m², 4 pisarne različnih velikosti.

MIKROLOKACIJA JE ODLIČNA ZA VSE, KI ZARADI NARAVE SVOJEGA POSLOVNEGA DELOVANJA POTREBUJETE PISARNE V CENTRU MESTA. POSLOVNI PROSTOR DELUJE ELEGANTNO IN PREDSTAVLJA ZELO PRIJETNO, REPREZENTATIVNO POSLOVNO OKOLJE.


Kontakt

Prodajalec: GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.
Naslov: Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor
GSM: 031/650-034
Email: gral@real.si

Vaše povpraševanje

GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.

Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor

031 650 034

Kontaktirajte nas za nakup, prodajo, najem ali oddajo vseh vrst nepremičnin.

gral@real.si

Na voljo smo vam za vsa vprašanja glede posredovanja nepremičnin.