GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.


ORMOŽ - Prodaja, Poslovni prostor Prostor za storitve

ORMOŽ - Prodaja, Poslovni prostor Prostor za storitve
90 m², prostor za storitve, zgrajen l. 1995, adaptiran l. 2007, 161 m² zemljišča, prodamo poslovno stavbo v centru ormoža, primerno za različne storitvene dejavnosti v centru ormoža prodamo lepo vzdrževano poslovno stavbo, s površino dela stavbe 90 m², v dveh etažah, p + 1. vsaka etaža ima po 45 m². v pritličju je zdaj trgovina s tehničnim. tla so obložena s keramiko, v prvo nadstropje pa vodi stopnišče z ograjo. v pritličju so poleg poslovnega prostora tudi sanitarije. zemljišče, na katerem je stavba, meri 161 m² in je zaključena celota, v celoti ograjena, prodamo. Cena: 94.000,00 EUR

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 90 m2

Vrsta: Poslovni prostor

Tip: Prostor za storitve

Šifra:

adaptirano l. 2007
zgrajeno leta 1995

Nadstropje Ni podatka

Regija: Podravska

Upravna enota: Ormož

Naselje: Ormož

EI: E (105 - 150 kWh/m2a)


Cena: 94.000,00 EUR

Dodaten opis

PRODAMO POSLOVNO STAVBO V CENTRU ORMOŽA, PRIMERNO ZA RAZLIČNE  STORITVENE DEJAVNOSTI

V centru Ormoža prodamo lepo vzdrževano poslovno stavbo, s površino dela stavbe 90 m², v dveh etažah, P + 1. Vsaka etaža ima po 45 m². V pritličju je zdaj trgovina s tehničnim. Tla so obložena s keramiko, v prvo nadstropje pa vodi stopnišče z ograjo. V pritličju so poleg poslovnega prostora tudi sanitarije.

Zemljišče, na katerem je stavba, meri 161 m² in je zaključena celota, v celoti ograjena. Poslovni prostor je poleg trgovske namembnosti primeren tudi za izvajanje raznih storitvenih dejavnosti, kot so pisarne, kozmetični, masažni in frizerski saloni, projektni biro, zavarovalnica, s spremembo namembnosti pa tudi zdravstvena, zobozdravstvena ali veterinarska ambulanta.  

Stavba je bila zgrajena leta 1995 (na temeljih stare stavbe iz leta 1930), v njej pa jetrgovina s tehničnim blagom, za kar ima izdano uporabno dovoljenje. Leta 2007 je bila obnovljena fasada ter zgrajeno še zunanje skladišče, prvotno namenjeno skladiščenju materiala. Dvorišče je v celoti tlakovano in ograjeno, del je pod streho, kar omogoča opravljanje del v neugodnih vremenskih razmerah. Zraven parcele so urejena občinska parkirna mesta, tako da je omogočen enostaven dostop do trgovine s prevoznim sredstvom, možnost parkirnih mest pa je tudi na lastnem dvorišču. Možen je še dostop za večja vozila, težka do 5 ton, za dostavo blaga.

Cena za nepremičnino znaša 94.000,00 EUR.

PRIPOROČAMO, V KOLIKOR IŠČETE PRIMEREN POSLOVNI PROSTOR ZA IZVAJANJE STORITVENIH DEJAVNOSTI V LASTNI POSLOVNI STAVBI, V CENTRU ORMOŽA, S PARKIRNIMI MESTI NA DVORIŠČUIN UREJENIM PARKIRIŠČEM V NEPOSREDNI BLIŽINI STAVBE.


Kontakt

Prodajalec: GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.
Naslov: Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor
GSM: 031/650-034
Email: gral@real.si

Vaše povpraševanje

GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.

Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor

031 650 034

Kontaktirajte nas za nakup, prodajo, najem ali oddajo vseh vrst nepremičnin.

gral@real.si

Na voljo smo vam za vsa vprašanja glede posredovanja nepremičnin.