GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.


HOČKO POHORJE - Prodaja, Posest Zazidljiva

HOČKO POHORJE - Prodaja, Posest Zazidljiva
786 m², zazidljiva, stavbno zemljišče, Zazidljiva parcela za izgradnjo vikenda, ki se nahaja v objemu pohorskih gozdov, velika 786 m². Priporočamo vsem, ki iščete parcelo za izgradnjo vikenda med pohorskimi gozdovi, oddaljeno od mestnega vrveža, pa kljub temu ne v popolni osami, z nekaj sosedi v bližini, ki tam stalno bivajo, Lokacija je parcele je v osrčju Hočkega Pohorja, centra pohodništva, smučanja ali kolesarjenja. Do Spodnjih Hoč je 14 minut vožnje, 12 km do Maribora, prodamo. Cena: 59.000,00 EUR

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 786 m2

Vrsta: Posest

Tip: Zazidljiva

Šifra:

Letnik: Ni podatka

Nadstropje Ni podatka

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Hočko Pohorje

EI: Ni podatka


Cena: 59.000,00 EUR

Dodaten opis

ZAZIDLJIVA PARCELA ZA IZGRADNJO VIKENDA, KI SE NAHAJA V OBJEMU POHORSKIH GOZDOV

Na Hočkem Pohorju ekskluzivno prodamo nezazidano stavbno zemljišče, veliko 786 m². Namenjeno je za izgradnjo počitniške hiše.

Nahaja se v objemu narave, s pogledom na gozdove in na Dravsko dolino.

Zemljišče ni čisto ravno, je večinoma zaraščeno; spušča se po hribu navzdol. Del parcele je delno poravnan v enaki liniji, kot je sosednja hiša.

Parcela je dostopna iz Pivole po asfaltirani cesti; samo zadnji del ceste do parcele je makadamski, vendar lepo urejen in enostavno dostopen.

V bližini je nekaj hiš in vikendov ter nižje spodaj apartmajska hiša. V bližini so turistične kmetije; ena je oddaljena le nekaj minut hoje. 

Lokacija je parcele je v osrčju Hočkega Pohorja, centra pohodništva, smučanja ali kolesarjenja. Od Sleme Ski Lift je oddaljena 1,4 km, od Bolfenka 1,5 km, od Habakuka pa 1,8 km. Do Spodnjih Hoč je 14 minut vožnje, 12 km do Maribora.

Narejena je bila tudi nova geodetska odmera in na novo so bili postavljeni mejniki, tako da je parcela urejena v geodetskem smislu.

PRIPOROČAMO VSEM, KI IŠČETE PARCELO ZA IZGRADNJO VIKENDA MED POHORSKIMI GOZDOVI, ODDALJENO OD  MESTNEGA VRVEŽA, PA KLJUB TEMU NE V POPOLNI OSAMI, Z NEKAJ SOSEDI V BLIŽINI, KI TAM STALNO BIVAJO.


Kontakt

Prodajalec: GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.
Naslov: Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor
GSM: 031 650 034
Email: gral@real.si

Vaše povpraševanje

GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.

Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor

031 650 034

Kontaktirajte nas za nakup, prodajo, najem ali oddajo vseh vrst nepremičnin.

gral@real.si

Na voljo smo vam za vsa vprašanja glede posredovanja nepremičnin.