GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.


LENDAVA, OKOLICA - Prodaja, Posest Za investicijo

LENDAVA, OKOLICA - Prodaja, Posest Za investicijo
12.140 m², za investicijo, Namestitveni center s štirimi zvezdicami za nastanitev 20 do 28 gostov in večnamenska stavba, skupaj 1.032 m², vse na 1,2 ha velikem posestvu, z možnostjo dodatne izgradnje ene ali dveh stavb.Edinstveni poslovni kompleks, ki je bil leta 2008 zgrajen na čudoviti lokaciji, sredi ravnic. Stavbnega zemljišča je 4.583 m², zato je mogoče zgraditi dodatno stavbo ali dve na zazidljivem delu zemljišča, tudi bazen, igrišče. Enostavno dostopno, ker je v bližini avtoceste, prodamo. Cena: 885.000,00 EUR

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 12140 m2

Vrsta: Posest

Tip: Za investicijo

Šifra:

Letnik: Ni podatka

Nadstropje Ni podatka

Regija: Pomurska

Upravna enota: Lendava

Naselje: Lendava

EI: Ni podatka


Cena: 885.000,00 EUR

Dodaten opis

NAMESTITVENI CENTER S ŠTIRIMI ZVEZDICAMI ZA NASTANITEV 20 DO 28 GOSTOV in VEČNAMENSKA STAVBA, SKUPAJ 1.032 m²,  vse na 1,2 ha VELIKEM POSESTVU, Z MOŽNOSTJO IZGRADNJE  ENE ALI DVEH DODATNIH STAVB

Prodamo edinstveni poslovni kompleks, ki je bil leta 2008 zgrajen na čudoviti lokaciji, sredi ravnic, na prekrasnem posestvu, velikem 12.140 m².

Na posestvu sta dve stavbi.

prvi stavbi je nastanitveni center za 20 do 28 gostov, etažnosti P + 1 + M, ki ima 472,5 m² površine dela stavbe in 395,5 m² uporabne površine.

V njej je 10 zelo lepo opremljenih sob, od katerih ima vsaka svojo kopalnico s tušem ali kadjo: dve 3-posteljni, šest 2-posteljnih in dve 1-posteljni sobi z dodatnim zložljivim ležiščem.

mansardi je na novo urejen prostor, kjer lahko v skupnem prostoru prespi tudi 8 ali več oseb. Tu se poleg dveh sanitarij in dveh  manjših kopalnic nahaja še prostor za vadbo, masažo, druženje.

Vsa oprema je vključena v ceno.

Vgrajeni so zelo kvalitetni naravni materiali višjega cenovnega razreda z opremo, ki je bila izdelana po meri. 

V neposredni bližini prve je druga stavba, ki je velika 560 m². V pritličju so veža, recepcija, pisarna, čajna kuhinja, manjše skladišče, sanitarije (6x WC) in mini utility ter 67 m² velika jedilnica oz. večnamenski prostor. V 1. nadstropju so zelo lepo urejeni različno veliki večnamenski prostori, ki jih je mogoče spremeniti tudi v bivalne površine.

Stavba ima veliko teraso iz tikovega lesa, ki je obrnjena na zahodno stran, s katere se odpira prelep pogled na vrt. Uporabne površine je 484,4 m².

Skupna kvadratura obeh stavb in stavbe s toplotno črpalko (21,6 m²) je 1032,5 m².

Za stavbama se razprostira zemljišče, ki je ograjeno z visoko živo mejo in v zasajeno z drevjem. Mogoča je tudi samooskrbna obdelava zemlje, saj 7.557 m² predstavlja najboljša kmetijska zemljišča. Stavbnega zemljišča je 4.583 m²; mogoče je tudi zgraditi dodatno stavbo ali dve na zazidljivem delu zemljišča, bazen, igrišče ...

Ogrevanje obeh stavb je na toplotno črpalko. Energetska izkaznica: merjena, 48 kWh/m²a.

Pred stavbama je veliko, urejeno lastniško parkirišče za avtobuse in avtomobile (za okoli 30 avtomobilov).
Poslovni kompleks je zelo atraktiven tudi zaradi različnih možnosti, ki jih ponuja kot zaključena celota. Odlično za hotelsko oz. motelsko dejavnost, saj je ena stavba že namenjena temu. Namestitveni center ima štiri zvezdice. Lahko se naredijo tudi varovane enote ipd.

Nepremičnina se nahaja bližini meje s tremi državami, najbližje je Madžarska, potem Hrvaška in Avstrija.

ZA VSE, KI IŠČETE HOTELSKE ali MOTELSKE PROSTORE, S STAVBO ZA RAZLIČNE NAMENE IN DEJAVNOSTI, tudi za ZDRAVSTVENE TERAPIJE, ČUDOVITO NARAVO, KI SE RAZPROSTIRA NA 1,2 HEKTARJU ZEMLJIŠČA, ENOSTAVNO DOSTOPNO, ker je v BLIŽINI AVTOCESTE, je to EDINSTVENA PRILOŽNOST ZA NAKUP.
REALNA VREDNOST NEPREMIČNINE JE PRECEJ VIŠJA OD CENE, ZA KATERO SE PRODAJA. ZELO PRIPOROČAMO!


Kontakt

Prodajalec: GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.
Naslov: Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor
GSM: 031/650-034
Email: gral@real.si

Vaše povpraševanje

GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.

Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor

031 650 034

Kontaktirajte nas za nakup, prodajo, najem ali oddajo vseh vrst nepremičnin.

gral@real.si

Na voljo smo vam za vsa vprašanja glede posredovanja nepremičnin.