GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.


MARIBOR, MB CENTER - Oddaja, Stanovanje 3-sobno

MARIBOR, MB CENTER - Oddaja, Stanovanje 3-sobno
71,5 m², 3-sobno, zgrajeno l. 1989, adaptirano l. 2015, 3/3 nad., V strogem centru Maribora oddamo 3-sobno stanovanje, veliko 71,5 m²; primerno za študente. Razporeditev je odlična, saj so vse sobe so samostojne -- torej niso prehodne med sabo. Dve sta večji, ena pa manjša. Parkirnega mesta ni. Zaradi odlične lokacije stanovanja je na dosegu roke vsa infrastruktura, šola, vrtec, trgovina, banke, zdravstveni dom, lekarna, fakultete ipd, oddamo. Cena: 650,00 EUR/mes

Posredovanje: Oddaja

Velikost: 71.5 m2

Vrsta: Stanovanje

Tip: 3-sobno

Šifra:

adaptirano l. 2015
zgrajeno leta 1989

Nadstropje 3/3

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Maribor

EI: D (60 - 105 kWh/m2a)


Cena: 650,00 EUR/mesec

Dodaten opis

V STROGEM CENTRU MARIBORA ODDAMO 3-SOBNO STANOVANJE, VELIKO 71,5 m², PRIMERNO ZA ŠTUDENTE.

Stanovanje je zelo svetlo, vzdrževano in funkcionalno. Razporeditev: iz večjega hodnika je nasproti vhodnih vrat kuhinja z jedilnico. Kuhinja je novejša in opremljena je z vsemi stroji (kuhalna plošča, pečica, napa, hladilnik, zamrzovalna skrinja; pomivalni stroj). V prostoru so tudi jedilna miza s stoli in dvosed. Desno od kuhinje je manjša soba, naprej ena večja soba, nato kopalnica, samostojni WC, levo od vhoda pa še ena velika soba. Sobe so opremljene z omaro, posteljo, pisalno mizo s stolom (oprema za študente). V vseh prostorih so velika okna ali francoski balkon. Vhodna vrata so protivlomna in protipožarna.

Ogrevanje je na plin. V stavbi je skupna plinska kotlovnica, vsako stanovanje ima svoj števec.  Energetski razred je D.

Stanovanje se nahaja v 3., zadnjem, nadstropju. Dvigala ni.

Stavba je bila zgrajena leta 1989, stanovanje je bilo sproti obnavljano in delno adaptirano leta 2015. Je urejeno in čisto. Jedilnica in dve sobi so obrnjeni na prometno cesto. Zaradi novih oken, ki dobro tesnijo, se promet skoraj ne sliši.

Parkirnega mesta ni, vendar je nepremičnina v strogem centru, kjer so v neposredni bližini urejena parkirišča in garažne hiše. Zaradi odlične lokacije stanovanja je na dosegu roke vsa infrastruktura, šola, vrtec, trgovina, zdravstveni dom, lekarna, fakultete ipd.

Oddaja se nekadilcem. Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.

Cena najema je 650 EUR/mesečno in stroški. Obratovalni stroški, ki se plačujejo za eno osebo: 47,15 EUR; elektrika: 21,66 EUR, plin: 11,98 EUR, NUSZ (nadomestilo za uporabo stavbnega zemljišča): 6,75 EUR.  Stanovanje je bilo prazno zadnja tri leta, zato stroški ogrevanja niso znani. Najem je mogoč takoj.

Ob najemu najemnik plača varščino v višini dveh najemnin in agenciji stroške, povezane s sklenitvijo pogodbe, primopredaje in spremembe plačnika pri dobaviteljih v višini ene najemnine in DDV. Najemna pogodba se podpisuje v notarskem zapisu (za študente to ne velja); strošek notarja se deli med najemodajalca in najemnika.

PRIPOROČAMO ŠTUDENTOM, ČE IŠČETE ZA NAJEM VEČJE, PROSTORNO IN SVETLO 3-SOBNO STANOVANJE NA ODLIČNI LOKACIJI V CENTRU MARIBORA. 


Kontakt

Prodajalec: GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.
Naslov: Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor
GSM: 031 650 034
Email: gral@real.si

Vaše povpraševanje

GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.

Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor

031 650 034

Kontaktirajte nas za nakup, prodajo, najem ali oddajo vseh vrst nepremičnin.

gral@real.si

Na voljo smo vam za vsa vprašanja glede posredovanja nepremičnin.