GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.


POČEHOVA, NEPOSREDNA BLIŽINA CENTRA - Prodaja, Hiša Samostojna

POČEHOVA, NEPOSREDNA BLIŽINA CENTRA - Prodaja, Hiša Samostojna
250 m², samostojna, zgrajena l. 1999, adaptirana l. 2015, 726 m² zemljišča, Ekskluzivno prodamo sodobnejšo hišo v bližini centra, v slepi ulici, z razgibanim tlorisom in veliko pokrito teraso; ima tri etaže; kvadratura 250 m² površin dela stavbe in 201 m² uporabnih površin; parcela meri 726 m²; priporočamo vsem, ki iščete novejšo in sodobno grajeno hišo v neposredni bližini centra v slepi ulici, ki ne potrebuje večjih vlaganj, prodamo. Cena: 390.000,00 EUR

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 250 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

Šifra:

adaptirano l. 2015
zgrajeno leta 1999

Nadstropje Ni podatka

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Počehova

EI: D (60 - 105 kWh/m2a)


Cena: 390.000,00 EUR

Dodaten opis

SODOBNA NOVEJŠA HIŠA V BLIŽINI CENTRA, V SLEPI ULICI, Z RAZGIBANIM TLORISOM in VELIKO POKRITO TERASO

Na lokaciji, ki je smo 5 minut vožnje oddaljena od strogega centra mesta, prodamo sodobno, kvalitetno klasično grajeno samostojno hišo, ki se nahaja v urejeni okolici. Zgrajena je bila klasično, iz opeke, leta 1999, je zelo razgibana in prostorna.

Ima tri etaže; kvadratura  250 m² površin dela stavbe in 201 m² uporabnih površin. Pokrita terasa meri 31 m², garaža, ki se z eno steno drži stavbe, pa 18 m².

Hiša ima tri etaže. Ker je grajena na manjši klančini, je vhod v hišo v srednji etaži, kjer sta prostoren hodnik in predsoba, tri velike spalnice ter kopalnica s kadjo, tušem in WC-jem. Sobe so pri oknih delno mansardne. Z lesom obdelano stopnišče vodi na v zgornjo etažo, kjer je podstrešje, drugo stopnišče pa v spodnjo etažo, kjer so v enem samem prostoru 30 m² velika dnevna soba, ki ima izhod na pokrito teraso. Na nekoliko dvignjenem podestu sta jedilnica in kuhinja, ki ima v zaledju še večjo shrambo. V tej etaži so še delovna sobapralnica in sušilnicasanitarijekletna shramba, 35,5 m², kurilnica in hodnik, ki ima tudi izhod na pokrito teraso, ki je velika 31 m² in hiši daje dodaten čar, saj se v lepem vremenu koristi kot podaljšana dnevna soba. 

vrhnji etaži je neizdelano podstrešje, do katerega so napeljane vse napeljave (voda, elektrika, odtoki) in ga je mogoče izkoristiti za dodatni stanovanjski ali odlagalni prostor.

Ogrevanje je na kurilno olje in peč na drva, ki se nahaja v dnevni sobi, povezani z jedilnico in kuhinjo, s katero se lahko ogreva ves spodnji del hiše. Energetski razred: D (96,17 kWh/m²a).

Parcela meri 726 m², zemljišče okoli hiše je do zadnjega kotička zeleno in ponuja vse možnosti; lahko se naredi vrt, visoke grede, igrala za otroke ipd. Levo od vhoda je tudi zidana garaža, velika 18 m².

Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo; ima urejeno pravnomočno gradbeno dovoljenje in energetsko izkaznico. Vseljivo najkasneje 4 mesece po končnem plačilu.

Pohištvo, vključno s kuhinjo in stroji, na željo kupca ostanejo v hiši.

Rok za primopredajo nepremičnine je načeloma 4 mesece po podpisu prodajne pogodbe.

PRIPOROČAMO VSEM, KI IŠČETE NOVEJŠO in SODOBNO GRAJENO HIŠO V NEPOSREDNI BLIŽINI CENTRA, V SLEPI ULICI, KI NE POTREBUJE VEČJIH VLAGANJ.


Kontakt

Prodajalec: GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.
Naslov: Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor
GSM: 031/650-034
Email: gral@real.si

Vaše povpraševanje

GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.

Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor

031 650 034

Kontaktirajte nas za nakup, prodajo, najem ali oddajo vseh vrst nepremičnin.

gral@real.si

Na voljo smo vam za vsa vprašanja glede posredovanja nepremičnin.