GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.


MARIBOR, POBREŽJE - Prodaja, Stanovanje 3-sobno

MARIBOR, POBREŽJE - Prodaja, Stanovanje 3-sobno
71,6 m², 3-sobno, zgrajeno l. 1969, 2/11 nad., na Pobrežju prodamo takoj vseljivo 3-sobno stanovanje z balkonom, v obnovljeni stavbi, ki ima dvigalo, prostora za parkiranje okoli stavbe je veliko, prodamo. Cena: 115.000,00 EUR

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 71.6 m2

Vrsta: Stanovanje

Tip: 3-sobno

Šifra:

zgrajeno leta 1969

Nadstropje 2/11

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Maribor

EI: B1 (15 - 25 kWh/m2a)


Cena: 115.000,00 EUR

Dodaten opis

NA POBREŽJU PRODAMO TAKOJ VSELJIVO 3-SOBNO STANOVANJE Z BALKONOM, V OBNOVLJENI STAVBI, KI IMA DVIGALO; PROSTORA ZA PARKIRANJE OKOLI STAVBE JE VELIKO 

Na Pobrežju, v predelu Greenwicha, prodamo 3-sobno stanovanje, ki ima neto tlorisno površino 71,6 m², bivalno površino 63,4 m², pokriti balkon 5,1 m² in kletna shramba 3,1 m². Nahaja se v 2. nadstropju ima zahodno lego. Iz vseh sob v stanovanju je lep pogled proti Pohorju. Cesta, ki je spodaj, je bolj lokalnega pomena, zato promet ne povzroča hrupa, kar je kot naročeno za tiste, ki si želijo živeti v mestu, vendar v mirnejšem okolju. Večstanovanjska stavba ima dvigalo.

Stavba je iz leta 1969 in je bila obnovljena: fasada leta 2012, prav tako so na novo urejeni notranji hodniki, vhodna vrata, zvonci in nabiralniki.

Tudi stanovanje je bilo delno obnovljeno: nova okna in balkonska vrata z zunanjimi roletami, parketi v treh sobah so bili nedavno na novo pobrušeni in lakirani, celo stanovanje je bilo pravkar tudi prebeljeno.  

Talne obloge v predsobi in kuhinji je še potrebno zamenjati, prav tako notranja in vhodna vrata; kopalnica ni bila obnovljena. Sicer pa je stanovanje povsem prazno, kar je idealno za tiste, ki si ga želijo opremiti po svojem okusu.

Prostori so naslednji: iz večje podolgovate predsobe, ki ima dovolj prostora za omare, je naravnost manjša kuhinja z jedilnico, desno je večja dnevna soba, ki ima izhod na pokriti balkon, levo od kuhinje je ena manjša soba, nato spet ena večja soba. Na skrajni levi je kopalnica, ki ima kad, WC, umivalnik in bojler. Nobena od sob ni prehodna, kar je idealno tudi za oddajanje nepremičnine v najem.

Ogrevanje je skupno, na kurilno olje, na radiatorjih so kalorimetri. Obratovalni stroški poleti znašajo 80 EUR (za 2 osebi), v kurilni sezoni pa z ogrevanjem do 180 EUR mesečno. Rezervni sklad se plačuje 17 EUR mesečno. Stroški elektrike in plina za kuhanje so po porabi. Stanovanje ima takšno lego v stanovanjskem bloku, da je zelo zaščiteno (spodaj, zgoraj, s treh strani v isti etaži), zato je v času kurilne sezone toplo. Parkiranje je mogoče ob stavbi.

V neposredni bližini je vrtec. V smeri proti Dravi, ki je čisto blizu, je pešpot, ki omogoča hiter dostop do največjega nakupovalnega središča, oddaljenega samo 7 minut hoje, ali 20 minut hoje do mesta preko Titovega mostu. Tudi cestne povezave so odlične, saj je izvoz na Hitro cesto in potem avtocesto zelo blizu

Vseljivo takoj po končnem plačilu. Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in prosta vseh bremen.

PRIPOROČAMO, ČE IŠČETE PRAZNO, DELNO OBNOVLJENO STANOVANJE Z BALKONOM, DVIGALOM IN DOVOLJ PARKIRNIMI MESTI OB STAVBI. KER SO VSE SOBE SAMOSTOJNE; torej NOBENA NI PREHODNA, JE STANOVANJE ODLIČNO TUDI ZA INVESTICIJO, ZA ODDAJANJE.


Kontakt

Prodajalec: GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.
Naslov: Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor
GSM: 031 650 034
Email: gral@real.si

Vaše povpraševanje

GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.

Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor

031 650 034

Kontaktirajte nas za nakup, prodajo, najem ali oddajo vseh vrst nepremičnin.

gral@real.si

Na voljo smo vam za vsa vprašanja glede posredovanja nepremičnin.