GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.


MARIBOR, TRŽAŠKA CESTA - Oddaja, Poslovni prostor Pisarna

MARIBOR, TRŽAŠKA CESTA - Oddaja, Poslovni prostor Pisarna
111 m², pisarna, zgrajena l. 1980, adaptirana l. 2022, P/4 nad., Oddamo poslovni prostor, tri pisarne, 111 m², na odlični lokaciji, s parkirnima mestoma, cena za najem znaša 8 EUR/ m² in fiksni stroški znašajo 5,5 EUR/ m²; skupaj 1.500 EUR/mesec. Poslovni prostor je popolnoma obnovljen: nove talne obloge, okna, stenski oplesk. V najemnino sta všteti 2 parkirni mesti na parkirišču za rampo. Možnost najema dodatnih parkirnih mest. Tudi poslovna stavba je povsem na novo urejena in obnovljena, oddamo. Cena: 888,00 EUR/mes

Posredovanje: Oddaja

Velikost: 111 m2

Vrsta: Poslovni prostor

Tip: Pisarna

Šifra:

adaptirano l. 2022
zgrajeno leta 1980

Nadstropje P/4

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Maribor

EI: EI ni potrebna (31. člen ZURE)


Cena: 888,00 EUR/mesec

Dodaten opis

ODDAMO POSLOVNI PROSTOR, TRI PISARNE, 111 m², NA ODLIČNI LOKACIJI, S PARKIRNIMA MESTOMA, NAJEMNINA IN STROŠKI SO FIKSNI in skupaj znašajo 1.500 EUR/mesec

V najem oddamo 111 m² velik poslovni prostor, in sicer 95 m² pisarn, ki ima tri dele: dve pisarni po 18 m² in ena večja pisarna oceanskega tipa, ki ju zaobjema. Tu je mogoče urediti tudi predavalnico, razstavni prostor ipd.  Za boljšo komunikacijo med zaposlenimi so med pisarnami vgrajene steklene površine. 

Površino skupnih prostorov (čajna kuhinja, sanitarije, hodnik), v velikosti 16 m², si najemnik deli še z enim najemnikom.

Pisarne se nahajajo v pritličju manjše, povsem na novo urejene poslovne stavbe v neposredni bližini začetnega dela Tržaške ceste. Cena za najem znaša 8 EUR/m² in fiksni stroški znašajo 5,5 EUR/m², skupaj 1.500 EUR/mesec (in DDV, če je najemnik zavezanec in se pogodbeni stranki tako dogovorita). Med stroške niso všteti stroški interneta, odvoza smeti in NUSZ, ki znaša 0,40 EUR/m² mesečno (44,4 EUR/mesečno).  

Poslovi prostor je popolnoma obnovljen: nove talne obloge, okna, stenski oplesk. Opremljen ni. Ogrevanje je radiatorsko, s toplotno črpalko, prav tako pa so prostori v celoti klimatizirani.

V najemnino sta všteti 2 parkirni mesti na parkirišču za rampo. Možnost najema dodatnih parkirnih mest ob poslovni zgradbi, kar znese 35,00 EUR na mesec za eno parkirno mesto.

Mogoče je najeti še eno pisarno, ki je na hodniku in ima 11 m². Lahko se uporabi kot pisarna, arhiv, priročno skladišče ipd.

Mogoče je najeti tudi manjše skladišče z rampo, veliko 25 m² , ki se oddaja po ceni 10 EUR/m² in kletne prostore, v izmeri 95 m², ki dostopni le po polkrožnih stopnicah in se oddajajo po ceni 2,50 EUR/m². Drugih stroškov ni.

Nepremičnina se oddaja v najem za obdobje, krajše od enega leta, zato skladno s 334. členom EZ-1 energetska izkaznica ni potrebna.

Ob podpisu najemne pogodbe se plača varščina v višini dveh najemnin in agenciji stroške, povezane s sklenitvijo pogodbe, primopredaje v višini ene najemnine + DDV. 

Vseljivo takoj.

PRIPOROČAMO VSEM, KI IŠČETE ZA NAJEM VEČJO KVADRATURO POPOLNOMA NA NOVO UREJENIH PISARN, Z DVEMA PARKIRNIMA MESTOMA. VELIKA PREDNOST JE SODOBNO POSLOVNO OKOLJE in ODLIČNA LOKACIJA, KI IMA HITER DOSTOP DO CENTRA IN AVTOCESTE.


Kontakt

Prodajalec: GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.
Naslov: Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor
GSM: 031/650-034
Email: gral@real.si

Vaše povpraševanje

GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.

Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor

031 650 034

Kontaktirajte nas za nakup, prodajo, najem ali oddajo vseh vrst nepremičnin.

gral@real.si

Na voljo smo vam za vsa vprašanja glede posredovanja nepremičnin.