GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.


MB - CENTER, - BLIZU LENTA - Prodaja, Poslovni prostor Kombiniran prostor

MB - CENTER, - BLIZU LENTA - Prodaja, Poslovni prostor Kombiniran prostor
93,1 m², kombiniran prostor, zgrajen l. 1995, adaptiran l. 2014, novejši, zelo lep urejen lokal v centru mesta, primeren za storitveno in trgovsko (neživilsko) dejavnost ali kot razstavni prostor; vgrajeni samo visoko kvalitetni materiali, dobro urejeno prezračevanje, veliko steklenih površin, prodamo. Cena: 119.000,00 EUR

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 93.1 m2

Vrsta: Poslovni prostor

Tip: Kombiniran prostor

Šifra:

adaptirano l. 2014
zgrajeno leta 1995

Nadstropje Ni podatka

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: MB-Center

EI: C (35 - 60 kWh/m2a)


Cena: 119.000,00 EUR

Dodaten opis

NOVEJŠI, ZELO LEPO UREJEN LOKAL V CENTRU MESTA, PRIMEREN ZA STORITVENO IN TRGOVSKO (neživilsko) DEJAVNOST ali kot RAZSTAVNI PROSTOR

V centru mesta prodamo ulični lokal – poslovni prostor, velik 93,10 m². Dejanske kvadrature je nekoliko več, okoli 100 m². Prostori so reprezentativni: v pritličju je 53 m² velik prostor, kjer se lahko opravlja storitvene dejavnosti, posebno kozmetični in masažni salon ali trgovski lokal oz. razstavni prostor.

Zaradi umeščenosti lokala v stavbo je prostor primeren za tiste dejavnosti, ki ne potrebujejo veliko dnevne svetlobe in pri svojem delu uporabljajo umetno svetlobo.

V zgornji etaži, ki ima okoli 50 m², pa so predprostor, pisarne, ki so zelo lepo opremljene, WC, ki je opremljen, še en WC (brez sanitarne opreme) ter prostor za arhiv in čajno kuhinjo, ki še ni bila izdelana.

Tudi dostava je enostavna, ker ima poslovni prostor vrata tudi na drugo stran, na parkirišče, ki je ob stavbi.

Poslovni lokal kot celota je res nekaj posebnega, ker ima vgrajene same visoko kvalitetne materiale, zanimivo osvetlitev, ker ni veliko prave dnevne svetlobe, dobro urejeno prezračevanje, veliko steklenih površin, ki so nekaj posebnega in ima dinamično razporeditev, vse skupaj pa omogoča prijetno in med seboj povezano poslovno okolje. Poslovno-trgovska stavba je bila zgrajena leta 1995 in se nahaja v enih od Mestnih vrat.  

Poslovni prostor ima uporabno dovoljenje, izdelano energetsko izkaznico (razred C), ogrevanje je etažno plinsko na mestni plin, priključen je lahko tudi na varovanje.  

V neposredni bližini so bankepoštasodiščefinančna uprava in vsa ostala potrebna infrastruktura mestnega centraParkiranje je mogoče v parkirni hiši, ki se drži samega objekta. Obratovalni stroški znašajo okoli 80 EUR mesečno z rezervnim skladom vred, ogrevanje je pozimi okoli 100 EUR/mesečno, elektrika in voda sta po števcih.

PRIPOROČAMO VSEM, KI POTREBUJETE REPREZENTANČEN POSLOVNI PROSTOR. MIKROLOKACIJA JE ODLIČNA ZA VSE, KI ZARADI NARAVE SVOJEGA POSLOVNEGA DELOVANJA POTREBUJETE PROSTOR V CENTRU MESTA. DELUJE ELEGANTNO IN PREDSTAVLJA ZELO PRIJETNO, REPREZENTATIVNO POSLOVNO OKOLJE.


Kontakt

Prodajalec: GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.
Naslov: Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor
GSM: 031/650-034
Email: gral@real.si

Vaše povpraševanje

GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.

Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor

031 650 034

Kontaktirajte nas za nakup, prodajo, najem ali oddajo vseh vrst nepremičnin.

gral@real.si

Na voljo smo vam za vsa vprašanja glede posredovanja nepremičnin.