GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.


MB - CENTER, GOSTINSKI LOKAL V CENTRU MESTA - Oddaja, Poslovni prostor Gostinski lokal

MB - CENTER, GOSTINSKI LOKAL V CENTRU MESTA - Oddaja, Poslovni prostor Gostinski lokal
231,7 m², gostinski lokal, zgrajen l. 1949, adaptiran l. 2010, ekskluzivno oddamo gostinski lokal v najožjem centru mesta, zelo svetel, sodoben in lepo urejen, velik 231,7 m² gostinski lokal se nahaja v samem mestnem jedru, v peš coni. v neposredni bližini je veliko upravnih, bančnih in drugih inštitucij ter podjetij ter srednje šole in fakultete, zato je gostinski lokal lahko zelo priljubljen pri uslužbencih, ki gredo v času delovnika na malico ali kosilo, prav tako za dijake (sendviči, pripravljene malice) in študente (možnost študentskih bonov), oddamo. Cena: 2.317,00 EUR/mes

Posredovanje: Oddaja

Velikost: 231.7 m2

Vrsta: Poslovni prostor

Tip: Gostinski lokal

Šifra:

adaptirano l. 2010
zgrajeno leta 1949

Nadstropje Ni podatka

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: MB-Center

EI: Merjena EI: 97 kWh/m2a


Cena: 2.317,00 EUR/mesec

Dodaten opis

EKSKLUZIVNO ODDAMO GOSTINSKI LOKAL V NAJOŽJEM CENTRU MESTA, ZELO SVETEL, SODOBEN IN LEPO UREJEN, velik 231,7 m²

Gostinski lokal se nahaja v samem mestnem jedru, v peš coni. V neposredni bližini je veliko upravnih, bančnih in drugih inštitucij ter podjetij ter srednje šole in fakultete, zato je gostinski lokal lahko zelo priljubljen pri uslužbencih, ki gredo v času delovnika na malico ali kosilo, prav tako za dijake (sendviči, pripravljene malice) in študente (možnost študentskih bonov). Enako velja za podjetja, ki dostavljajo hrano na dom.

Čez celo dolžino lokala so velika izložbena okna, ki dajejo obilo svetlobe prostoru, hkrati pa pomenijo odlično predstavitev dejavnosti.

Gre za lokals skrbno izbranim dizajnom, s posebno osvetlitvijo, svetlimi barvami sten in dizajnom, ki pričara prijetno vzdušje

Poleg glavnega dela, ki ga predstavlja velik prostor za goste, je v sprednjem prostoru še glavni kuhinjski del, zadaj pa so pomožni prostori s hladilniki, prostori za skladiščenje, pomivanje in sanitarijami za osebje. V osrednjem delu so še trojne sanitarije za goste.

Gostinski lokal je sicer opremljen, vključuje stole, mize, štedilnike, hladilnike, vendar je oprema je stvar dogovora in ni vključena v ceno najema.  

Stavba, v kateri se nahaja poslovni objekt, je bila zgrajena 1949 leta, leta 2010 pa so bila obnovljena okna ter elektro in vodovodne instalacije. Večjih vlaganj poslovni prostor ne potrebuje. V toplejših mesecih je mogoče od občine najeti zunanje površine pred gostinskim lokalom in pod lipami, ki rastejo v neposredni bližini.

Cena za najem gostinskega lokala je 10 EUR/m², skupno 2.317 EUR  (in DDV, če se pogodbeni stranki tako dogovorita). Stroški se obračunavajo posebej. Nadomestilo za uporabo stavbnega zemljišča znaša okoli 0,7 EUR/m² mesečno; plača se enkrat letno.

Ob podpisu najemne pogodbe najemnik plača varščino v višini dveh najemnin in agenciji za posredovanje v višini ene najemnine + DDV.

PRIPOROČAMO VSEM, KI BI NAJELI GOSTINSKI LOKAL NA ENI NAJBOLJ VIDNIH LOKACIJI, V MARIBORSKI PEŠ CONI.


Kontakt

Prodajalec: GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.
Naslov: Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor
GSM: 031/650-034
Email: gral@real.si

Vaše povpraševanje

GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.

Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor

031 650 034

Kontaktirajte nas za nakup, prodajo, najem ali oddajo vseh vrst nepremičnin.

gral@real.si

Na voljo smo vam za vsa vprašanja glede posredovanja nepremičnin.