GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.


MB - CENTER - Oddaja, Poslovni prostor Pisarna

MB - CENTER - Oddaja, Poslovni prostor Pisarna
30,2 m², pisarna, zgrajena l. 1980, adaptirana l. 2018, 1/4 nad., ODDAMO DVE MED SEBOJ POVEZANI PISARNI V CENTRU MESTA, V SKUPNI IZMERI 30,2 m² V peš coni, na odlični lokaciji, oddamo dve pisarni, veliki 18,7 m² in 11,5 m², v skupni izmeri 30,2 m². Nahajata se v 1. nadstropju poslovne stavbe v centru mesta in sta prvi dve pisarni v tem nadstropju oz. v celi stavbi, kar je najbolj enostavno najti in je zelo primerno za najemnika, ki veliko dela s strankami, saj ga enostavno najdejo. Pisarni sta med seboj povezani, hkrati pa ima vsaka svoj vhod s hodnika, oddamo. Cena: 241,60 EUR/mes

Posredovanje: Oddaja

Velikost: 30.2 m2

Vrsta: Poslovni prostor

Tip: Pisarna

Šifra:

adaptirano l. 2018
zgrajeno leta 1980

Nadstropje 1/4

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: MB-Center

EI: Merjena EI: 119 kWh/m2a


Cena: 241,60 EUR/mesec

Dodaten opis

ODDAMO DVE MED SEBOJ POVEZANI PISARNI V CENTRU MESTA, V SKUPNI IZMERI 30,2 m²

V peš coni, na odlični lokaciji, oddamo dve pisarni, veliki 18,7 m² in  11,5 m², v skupni izmeri 30,2 m². Nahajata se v 1. nadstropju poslovne stavbe v centru mesta in sta prvi dve pisarni v tem nadstropju oz. v celi stavbi, kar je najbolj enostavno najti in je zelo primerno za najemnika, ki veliko dela s strankami, saj ga enostavno najdejo. Pisarni sta med seboj povezani, hkrati pa ima vsaka svoj vhod s hodnika. Imata vzhodno lego, s pogledom na mesto. V eni pisarni je nekaj pisarniške opreme.

Poslovna stavba iz leta 1980 ima tudi dvigalo. Pisarni sta bili leta 2018 v celoti obnovljeni, od talnih in stenskih oblog, radiatorjev. V eni pisarni je tudi klimatska naprava, ki lahko hladi oba prostora. Obnovljene so bile tudi sanitarije in čajna kuhinja na hodniku.

V najbolj neposredni bližini pisarn se nahajajo pošta, sodišče, finančna uprava, banke, gostinski lokali in vsa ostala potrebna infrastruktura mestnega centra. Priporočamo tistim, ki za svoje delo potrebujete navedeno infrastrukturo.

Cena za najem poslovnih prostorov je 8 EUR/m², skupno 241,60 EUR (in DDV, če se pogodbeni stranki tako dogovorita), mesečni stroški so v letu 2021 znašali 2,4 EUR/m² in DDV, skupaj 72,48 EUR + DDV. Za leto 2022 ni mogoče napovedati, kakšni bodo. Stroški vključujejo vse, razen čiščenja najetih pisarn in NUSZ, tj. nadomestilo za uporabo stavbnega zemljišča, ki znaša okoli 0,70 EUR/m² mesečno; plača se enkrat letno.

Ob podpisu najemne pogodbe se plača varščina v vrednosti dveh mesečnih najemnin in agenciji stroške, povezane s sklenitvijo pogodbe in primopredaje v višini ene najemnine in DDV.

Energetski izkaznica za stavbo, merjena, 119 kWh/m²a.

PRIPOROČAMO VSEM, KI ZA SVOJE DELO POTREBUJETE INFRASTRUKTURO MESTNEGA CENTRA IN TISTIM, KI BI ŽELELI POSLOVNI PROSTOR, KI GA STRANKE TAKOJ NAJDEJO. 


Kontakt

Prodajalec: GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.
Naslov: Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor
GSM: 031/650-034
Email: gral@real.si

Vaše povpraševanje

GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.

Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor

031 650 034

Kontaktirajte nas za nakup, prodajo, najem ali oddajo vseh vrst nepremičnin.

gral@real.si

Na voljo smo vam za vsa vprašanja glede posredovanja nepremičnin.