GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.


MB - CENTER, PISARNA V CENTRU MESTA - Oddaja, Poslovni prostor Pisarna

MB - CENTER, PISARNA V CENTRU MESTA - Oddaja, Poslovni prostor Pisarna
28,6 m², pisarna, zgrajena l. 1980, adaptirana l. 2019, 4/4 nad., ODDAMO OPREMLJENO PISARNO V CENTRU MESTA, VELIKO 28,6 M2 V peš coni oddamo pisarno, veliko 28,6 m², opremljeno s pisarniškim pohištvom. Ima severno lego, z lepim razgledom na Kalvarijo, Piramido ter mesto. Nahaja se v četrtem, tj. zadnjem nadstropju, kjer so za zaključeno celoto pisarn dodatna vrata, tako da so prostori še bolje varovani. Poslovna stavba iz leta 1980 ima tudi dvigalo, oddamo. Cena: 230,00 EUR/mes

Posredovanje: Oddaja

Velikost: 28.6 m2

Vrsta: Poslovni prostor

Tip: Pisarna

Šifra:

adaptirano l. 2019
zgrajeno leta 1980

Nadstropje 4/4

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: MB-Center

EI: Merjena EI: 119 kWh/m2a


Cena: 230,00 EUR/mesec

Dodaten opis

ODDAMO OPREMLJENO PISARNO V CENTRU MESTA, VELIKO 28,6 M2

V peš coni oddamo pisarno, veliko 28,6 m², opremljeno s pisarniškim pohištvom. Ima severno lego, z lepim razgledom na Kalvarijo, Piramido ter mesto.

Nahaja se v četrtem, tj. zadnjem nadstropju, kjer so za zaključeno celoto pisarn dodatna vrata, tako da so prostori še bolje varovani. Poslovna stavba iz leta 1980 ima tudi dvigalo. Leta 2010 so bila vgrajena dodatna vhodna vrata v večji zaključeni del poslovnega prostora, luči, leta 2019 pa so bile obnovljene električne inštalacije, zamenjani radiatorji, delno so bile obnovljene talne obloge in vse pisarne so bile prepleskane. Klimatske naprave ni. Sanitarije so skupne za celo 4. nadstropje. Pisarna ima tudi kuhalno ploščo.

V najbolj neposredni bližini pisarne se nahajajo pošta, sodišče, finančna uprava, banke in vsa ostala potrebna infrastruktura mestnega centra. Cena za najem poslovnega prostora je 8 EUR/m², skupno 230 EUR (+DDV, če se pogodbeni stranki tako dogovorita), mesečni stroški znašajo 2,4 EUR/m² in vključujejo vse, razen čiščenja same pisarne.

Ob podpisu najemne pogodbe se plača varščina v vrednosti dveh najemnin in agenciji stroške, povezane s sklenitvijo pogodbe, primopredaje in spremembe plačnika pri dobaviteljih v višini ene najemnine in DDV.

Energetski izkaznica za stavbo, merjena, 119 kWh/m²a.

PRIPOROČAMO VSEM, KI ZARADI NARAVE SVOJEGA POSLOVNEGA DELOVANJA POTREBUJETE PISARNO V CENTRU MESTA


Kontakt

Prodajalec: GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.
Naslov: Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor
GSM: 031 650 034
Email: gral@real.si

Vaše povpraševanje

GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.

Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor

031 650 034

Kontaktirajte nas za nakup, prodajo, najem ali oddajo vseh vrst nepremičnin.

gral@real.si

Na voljo smo vam za vsa vprašanja glede posredovanja nepremičnin.