GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.


MB - CENTER - Oddaja, Poslovni prostor Prostor za storitve

MB - CENTER - Oddaja, Poslovni prostor Prostor za storitve
27,9 m², prostor za storitve, zgrajen l. 1974, adaptiran l. 2001, ekskluzivno oddamo manjši ulični lokal v poslovno-stanovanjski stavbi jemčev vrt, v centru mesta, oddamo. Cena: 290,00 EUR/mes

Posredovanje: Oddaja

Velikost: 27.9 m2

Vrsta: Poslovni prostor

Tip: Prostor za storitve

Šifra:

adaptirano l. 2001
zgrajeno leta 1974

Nadstropje Ni podatka

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: MB-Center

EI: EI ni potrebna (31. člen ZURE)


Cena: 290,00 EUR/mesec

Dodaten opis

EKSKLUZIVNO ODDAMO MANJŠI ULIČNI LOKAL V POSLOVNO-STANOVANJSKI STAVBI JEMČEV VRT, V CENTRU MESTA

V centru mesta, v poslovno stanovanjski stavbi Jemčev vrt, na Prešernovi ulici, oddamo svetel in lepo urejen prostor za storitvene in pisarniške dejavnosti, velik 27,9  m². Prostor je opremljen s pisarniškim pohištvom, po dogovoru se lahko pohištvo odstrani in ga najemnik opremi po svojih željah in potrebah.

Nahaja se v pritličju živahno razgibane, znamenite mariborske poslovno stanovanjske stavbe Jemčev vrt, ki je bila zgrajena leta 1974. Ulični lokal ima velika izložbena okna, ki ponujajo odlično možnost oglaševanja dejavnosti, ki je v lokalu. 

Dostop do lokala je brez ene same arhitektonske ovire. V neposredni bližini so ulični lokali z različnimi dejavnostmi, od turistične, kozmetične, frizerske in gostinske. Zraven je tudi Ekonomska fakulteta, poleg tega pa gre za območje z veliko stanovalci (Jemčev vrt, Hutterjev blok, Maistrova ulica in vso zaledje do Tomšičevega drevoreda).

Poleg glavnega prostora, ki je sedaj s pisalno mizo in pultom pregrajen na dva dela, enega za stranke in drugega za osebje, sta v prostoru še en manjši predprostor in sanitarije.

Ogrevanje je preko skupne kotlovnice v stavbi, z vgrajenimi kalorimetri na radiatorjih. Ob tem je v prostoru še klimatska naprava.

Parkiranje je mogoče v modri coni; veliko parkirnih mest je že nekaj metrov od samega lokala.

V najbolj bližini se nahajajo tudi občina, banke, gostinski lokali in vsa ostala potrebna infrastruktura mestnega centra.

Najemnina znaša 290,00 EUR in stroški. Okvirni stroški so bili: ogrevanje pozimi cca 60-70 EUR, poleti cca 10 EUR, upravnik cca 60 EUR (za 1 osebo), elektrika po števcu in NUSZ, ki trenutno znaša 8 EUR/mesec. Najemnik tudi sam poskrbi in plačuje internet, telefon in čiščenje najetih prostorov.

Ob podpisu najemne pogodbe se plača varščina v vrednosti dveh mesečnih najemnin in agenciji stroške, povezane s sklenitvijo pogodbe in primopredaje v višini ene najemnine in DDV.

Prostor se oddaja v najem za obdobje, krajše od enega leta, zato skladno s 334. členom EZ-1 energetska izkaznica ni potrebna. (Če bo najemodajalec izdelal energetsko izkaznico za prostor, bo mogoč tudi dolgoročni najem.)

PRIPOROČAMO VSEM, KI ZARADI NARAVE SVOJEGA POSLOVNEGA DELOVANJA POTREBUJETE  POSLOVNI PROSTOR V CENTRU MESTA.


Kontakt

Prodajalec: GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.
Naslov: Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor
GSM: 031 650 034
Email: gral@real.si

Vaše povpraševanje

GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.

Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor

031 650 034

Kontaktirajte nas za nakup, prodajo, najem ali oddajo vseh vrst nepremičnin.

gral@real.si

Na voljo smo vam za vsa vprašanja glede posredovanja nepremičnin.