GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.


MB - CENTER - Oddaja, Poslovni prostor Prostor za storitve

MB - CENTER - Oddaja, Poslovni prostor Prostor za storitve
27,9 m², prostor za storitve, zgrajen l. 1974, adaptiran l. 2001, ZA VSE, KI IŠČETE ULIČNI LOKAL V CENTRU MESTA V centru mesta oddamo prostor za storitve dejavnosti, velik 27,9 m². Nahaja se v pritličju poslovno-stanovanjskega objekta, ki je bil zgrajen l. 1974. Poslovni prostor je bil obnovljen l. 2001, je opremljen, klimatiziran in ima alarm. Ogrevanje je preko skupne kotlovnice v stavbi. Ulični lokal ima velika izložbena okna, ki dajejo možnost dobre reklame. V neposredni bližini je vsa potrebna infrastruktura mestnega centra, oddamo. Cena: 300,00 EUR/mes

Posredovanje: Oddaja

Velikost: 27.9 m2

Vrsta: Poslovni prostor

Tip: Prostor za storitve

Šifra:

adaptirano l. 2001
zgrajeno leta 1974

Nadstropje Ni podatka

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: MB-Center

EI: EI ni potrebna (31. člen ZURE)


Cena: 300,00 EUR/mesec

Dodaten opis

ZA VSE, KI IŠČETE ULIČNI LOKAL V CENTRU MESTA

V centru mesta oddamo prostor za storitve dejavnosti, velik 27,9  m². Nahaja se v pritličju poslovno-stanovanjskega objekta, ki je bil zgrajen l. 1974. Poslovni prostor je bil obnovljen l. 2001, je opremljen, klimatiziran in ima alarm. Ogrevanje je preko skupne kotlovnice v stavbi. Ulični lokal ima velika izložbena okna, ki dajejo možnost dobre reklame. V neposredni bližini je vsa potrebna infrastruktura mestnega centra.

Cena najemnina je 300 EUR/mesec in stroški. Okvirni stroški so: ogrevanje pozimi cca 50-60 EUR, poleti cca 10 EUR oz. po porabi, ker so na radiatorjih nameščeni kalorimetri, upravnik cca 50 EUR (za 1 osebo), elektrika po števcu in NUSZ, ki trenutno znaša 8 EUR/mesec. Najemnik tudi sam poskrbi in plačuje internet, telefon in čiščenje najetih prostorov.

Ob podpisu najemne pogodbe se najemodajalcu plača varščina v višini dveh najemnin in agenciji stroške, povezane  s sklenitvijo pogodbe, primopredaje v višini ene najemnine in DDV.

Prostor se oddaja v najem za obdobje, krajše od enega leta, zato skladno s 334. členom EZ-1 energetska izkaznica ni potrebna. (Če bo najemodajalec izdelal energetsko izkaznico za prostor, bo mogoč tudi dolgoročni najem.)


Kontakt

Prodajalec: GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.
Naslov: Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor
GSM: 031/650-034
Email: gral@real.si

Vaše povpraševanje

GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.

Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor

031 650 034

Kontaktirajte nas za nakup, prodajo, najem ali oddajo vseh vrst nepremičnin.

gral@real.si

Na voljo smo vam za vsa vprašanja glede posredovanja nepremičnin.