GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.


MB - CENTER - Oddaja, Poslovni prostor Pisarna

MB - CENTER - Oddaja, Poslovni prostor Pisarna
40 m², pisarna, zgrajena l. 1949, 3/4 nad., večja pisarna, peš cona, center mesta, lastna kopalnice in sanitarije, velika okna dajejo obilje svetlobe, lep razgled na mesto, zelo urejena poslovna stavba, videz sodobnega poslovnega okolja, prazna pisarna, najemnik si prostor opremi sam, nov parket, nameščene lamelne zavese, zvočna pregrada s sosednjo pisarno, oddamo. Cena: 360,00 EUR/mes

Posredovanje: Oddaja

Velikost: 40 m2

Vrsta: Poslovni prostor

Tip: Pisarna

Šifra:

zgrajeno leta 1949

Nadstropje 3/4

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: MB-Center

EI: Merjena EI: 97 kWh/m2a


Cena: 360,00 EUR/mesec

Dodaten opis

V CENTRU MESTA ODDAMO VEČJO PISARNO Z LASTNO KOPALNICO IN SANITARIJAMI

V peš coni oddamo pisarno, veliko 40 m², ki ima zahodno lego. Velika okna, ki dajejo pisarni obilje svetlobe, ponujajo lep razgled na mesto.

Pisarna se nahaja v tretjem nadstropju moderne in zelo lepo urejene poslovne stavbe, ki je bila zgrajena leta 1949 in popolnoma obnovljena pred 15 leti. Urejeni hodniki, prostorno stopnišče in dvigalo dajejo stavbi  videz sodobnega poslovnega okolja.  

Pisarna je prazna in najemnik si poslovni prostor za potrebe svoje dejavnosti opremi sam.

V pisarni je bil položen nov parket, pred tem je bila vgrajena tudi klimatska naprava. Nameščene so tudi nove lamelne zavese in narejena zvočna pregrada s sosednjo pisarno.

Pisarna ima lastne sanitarije (ločen WC), s tušem in umivalnikom, kjer se lahko uredi tudi mini čajna kuhinja.

V neposredni bližini pisarne se nahajajo pošta, sodišče, finančna uprava, banke, trgovina, in vsa ostala potrebna infrastruktura mestnega centra. Cena za najem poslovnega prostora je 9 EUR/m², skupno 360,00 EUR (+ DDV, če se pogodbeni stranki tako dogovorita).

Povprečni mesečni stroški so v hladnejših mesecih znašali okoli 200 EUR mesečno, v toplejših mesecih pa okoli 160 EUR mesečno, na letni ravni torej povprečno okoli 180 EUR mesečno. Poleg najemnine najemnik plača še nadomestilo za uporabo stavbnega zemljišča; preračunano na mesečno raven, znaša okoli 0,7 EUR/m².

Ob podpisu najemne pogodbe najemnik plača varščino v vrednosti dveh najemnin in agenciji stroške, povezane s sklenitvijo pogodbe, primopredaje in spremembe plačnika pri dobaviteljih.

Energetski izkaznica za stavbo je merjena, 97 kWh/m²a.

PRIPOROČAMO VSEM, KI ZARADI NARAVE SVOJEGA POSLOVNEGA DELOVANJA POTREBUJETE VEČJO PISARNO V CENTRU MESTA, V PEŠ CONI, ŠE POSEBNO, ČE ŽELITE TUDI LASTNO KOPALNICO. 


Kontakt

Prodajalec: GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.
Naslov: Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor
GSM: 031/650-034
Email: gral@real.si

Vaše povpraševanje

GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.

Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor

031 650 034

Kontaktirajte nas za nakup, prodajo, najem ali oddajo vseh vrst nepremičnin.

gral@real.si

Na voljo smo vam za vsa vprašanja glede posredovanja nepremičnin.