GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.


MB - CENTER - Oddaja, Poslovni prostor Pisarna

MB - CENTER - Oddaja, Poslovni prostor Pisarna
60 m², pisarna, zgrajena l. 1950, adaptirana l. 2015, VP/1 nad., Oddamo poslovni prostor za pisarne in storitveno dejavnost; zaključena celota, z lastnim vhodom, v Košakih. Hiter dostop do avtoceste in centra mesta, brezplačno parkiranje. V zelo lepo urejeni poslovni stavbi, samo nekaj minut od strogega centra mesta, oddamo poslovni prostor, primeren za pisarne in/ali storitveno - trgovinsko dejavnost ipd. Nahajajo se v visokem pritličju poslovne stavbe, ki je bila zgrajena leta 1950. Stavba je bila popolnoma prenovljena 2015, je lepo urejena, oddamo. Cena: 500,00 EUR/mes

Posredovanje: Oddaja

Velikost: 60 m2

Vrsta: Poslovni prostor

Tip: Pisarna

Šifra:

adaptirano l. 2015
zgrajeno leta 1950

Nadstropje VP/1

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: MB-Center

EI: C (35 - 60 kWh/m2a)


Cena: 500,00 EUR/mesec

Dodaten opis

ODDAMO POSLOVNI PROSTOR ZA PISARNE in STORITVENO  DEJAVNOST; ZAKLJUČENA CELOTA, Z LASTNIM VHODOM, V KOŠAKIH. HITER DOSTOP DO AVTOCESTE IN CENTRA MESTA, BREZPLAČNO PARKIRANJE

V zelo lepo urejeni poslovni stavbi, samo nekaj minut od strogega centra mesta, oddamo poslovni prostor, primeren za pisarne in/ali storitveno - trgovinsko dejavnost ipd.

Nahajajo se v visokem  pritličju poslovne stavbe, ki je bila zgrajena leta 1950. Stavba je bila popolnoma prenovljena 2015, je lepo urejena in vzdrževana; v njej sta še dva najemnika.

Poslovni prostor je zaključena celota in ima lasten vhod, lastne sanitarije in svoj števec za elektriko.  Nahaja na zahodni strani stavbe, v visokem pritličju, do katerega vodi nekaj stopnic,  z lepo urejenim nastreškom, ograjo in poštnim nabiralnikom.

Poslovni prostor meri 60 m² in ima naslednjo razporeditev: manjši predprostor, velika pisarna na levi, ki ima okoli 40 m², manjša pisarna na desni, v kateri bo tudi mini čajna kuhinja. Sanitarije so naravnost in so nekoliko večje od običajnih. Mogoča je tudi vgradnja tuš-kabine. Vodovodna napeljava je v sanitarijah in v manjši pisarni. Razporeditev velike pisarne je mogoče tudi spremeniti v dve pisarni s postavitvijo notranje predelne stene v montažni izvedbi.

Parkiranje je zagotovljeno za 4 avtomobile in je brezplačno oz. všteto v najemnino.

Ogrevanje je lahko z vgrajenimi invertnimi klimami ali pa na utekočinjen naftni plin.Prostor je klimatiziran. Urejeni so vsi drugi priključki.

Cena najema znaša 500,00 EUR mesečno. Stroški se obračunavajo posebej: za električno energijo je bil npr. decembra 2021 izdan račun v znesku 45,41 EUR, za marec 2022 pa 33,50 EUR, voda: 4-5 EUR/mesečno, Nigrad: 11,55 EUR mesečno; stroška upravnika ni, kar je prednost, ker vse ureja lastnik sam. Nadomestilo za uporabo stavbnega zemljišča znaša okoli 300 EUR letno.

Oddaja se neopremljeno.

Ob podpisu najemne pogodbe najemnik plača varščino v višini dveh najemnin in agenciji za posredovanje v višini ene najemnine + DDV.

Energetski razred: C.

PRIPOROČAMO VSEM, KI IŠČETE UREJEN, SVETEL POSLOVNI PROSTOR, KI JE ZAKLJUČENA CELOTA, NA ODLIČNI LOKACIJI, KI JO JE ENOSTAVNO NAJTI, Z BREZPLAČNIMI PARKIRNIMI MESTI, V UREJENI POSLOVNI STAVBI.


Kontakt

Prodajalec: GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.
Naslov: Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor
GSM: 031 650 034
Email: gral@real.si

Vaše povpraševanje

GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.

Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor

031 650 034

Kontaktirajte nas za nakup, prodajo, najem ali oddajo vseh vrst nepremičnin.

gral@real.si

Na voljo smo vam za vsa vprašanja glede posredovanja nepremičnin.