GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.


MB - CENTER - Oddaja, Hiša Samostojna

MB - CENTER - Oddaja, Hiša Samostojna
434,7 m², samostojna, zgrajena l. 1985, ekskluzivno oddamo prekrasno hišo v ribniškem selu, veliko, z razgibanim tlorisom, v celoti opremljeno, z garažo in dvoriščem ter s prekrasno zeleno okolico v naselju ribniško selo oddamo sodobno veliko samostojno hišo, ki bo navdušila tiste, ki so ljubitelji narave in potrebujejo veliko prostora za bivanje. hiša je bila zgrajena je bila klasično, iz opeke, leta 1985, je zelo razgibana in prostorna. o ima tri etaže, k + p + m, z neto tlorisno površino 434,70 m², uporabne površine pa 305,3 m², oddamo. Cena: 2.250,00 EUR/mes

Posredovanje: Oddaja

Velikost: 434.7 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

Šifra:

zgrajeno leta 1985

Nadstropje Ni podatka

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: MB-Center

EI: Ni podatka


Cena: 2.250,00 EUR/mesec

Dodaten opis

EKSKLUZIVNO ODDAMO PREKRASNO HIŠO V RIBNIŠKEM SELU, VELIKO, Z RAZGIBANIM TLORISOM, V CELOTI OPREMLJENO, Z GARAŽO in DVORIŠČEM ter s PREKRASNO ZELENO OKOLICO

V naselju Ribniško selo oddamo sodobno veliko samostojno hišo, ki bo navdušila tiste, ki so ljubitelji narave in potrebujejo veliko prostora za bivanje.

Hiša je bila zgrajena klasično, iz opeke, leta 1985, je zelo razgibana in prostorna. 

o   Ima tri etaže, K + P + M, z neto tlorisno površino 434,70 m², uporabne površine pa 305,3 m²; v celoti je opremljena.

o   Razporeditev prostorov:

V visokem pritličju prevladuje en sam velik prostor, v katerem je dnevna soba,  ki imaizhod na čudovito pokrito teraso, ki ponuja prekrasen pogled za zelenico, drevje in začetek gozda.

V tem prostoru so kamin in sedežna garnitura.

-   V nadaljevanju je jedilnica z veliko jedilno mizo, v naslednjem prostoru je še kuhinja, ki ima še manjšo jedilno mizo, v naslednjem prostoru je še ena manjša kuhinja, ki ima izhod na prelep zunanji prostor za posedanje pod leseno pergolo.

-   z dnevnega prostora je še en prostor, kjer je zdaj delovna soba, ki ima izhod na prekrasno veliko teraso, obdano s kovano ograjo.

-   v tej etaži je še kopalnica, kjer so kad, umivalnik, bide, v ločenih sanitarijah pa sta WC in umivalnik. V obeh je položen naravni kamen;

-   stopnišče vodi do zgornje etaže, ki je delno mansardna in obsega pet sob, ki so lahko spalnice, ena pa tudi dnevna soba. Kopalnica obsega kad, dva umivalnika ter priključek za pralni stroj in sanitarije z umivalnikom in WC-jem. Tu je prostor za savno ter velik balkon s prelepim razgledom na zeleno okolico hiše.

-   v spodnji etaži je vhod v hišo, večji garderobni prostor in stopnišče v visoko pritličje. V tej etaži je še ena kuhinja s shrambo, sanitarije z umivalnikom in WC-jem ter kurilnica. Garaža je velika vsaj za dva avtomobila, medtem ko je zunanje dvorišče še večje in tudi ponuja prostor za parkiranje, prav tako del zemljišča pred ograjo. Garažna vrata v garaži so električna, dvižna, z električnim pogonom.

o   Ogrevanje objekta je centralno, radiatorsko, s toplotno črpalko nameščeno leta 2018 ter talno z električnim ogrevanjem.

o   Parcela meri okoli 1.500,00 m², je v celoti ograjena; zemljišče okoli hiše je do zadnjega kotička zeleno in posajeno z drevesi, lastniki bodo na svoje stroške še naprej urejali in vzdrževali okolico.

o   Cena najema je 2.250,00 EUR in stroški.

o   Mesečni obratovalni stroški:

-   električna energija: v času kurilne sezone do 90 EUR, v letnem času okrog 50 EUR,

-   vodovod: 50 EUR,

-   Nigrad: od 30 EUR, poleti - v času zalivanja do 150 EUR,

-   Snaga: 30 EUR,

-   NUSZ letno znaša: okoli 400 EUR.

o   Lokacija in infrastruktura: v naselju Ribniško selo, na lokaciji, ki je samo 10 minut vožnje oddaljena od strogega centra mesta, v bližini je vse, kar ponuja središče mesta, od šole, restavracij, kavarn, trgovin, bank, pošte ipd.

o   Vseljivo takoj. Primerno za družino.

Nepremičnina se oddaja za obdobje, nekoliko krajše od enega leta (360 dni), zato energetska izkaznica ni potrebna.

Ob podpisu najemne pogodbe najemnik plača varščino v višini dveh najemnin in agenciji stroške, povezane s sklenitvijo pogodbe, primopredajo in hrambo slikovnega gradiva. 

PRIPOROČAMO, ČE IŠČETE ZA NAJEM VELIKO, SODOBNO, PROSTORNO IN  OPREMLJENO HIŠO V BLIŽINI CENTRA, KI PONUJA POLEG VSEGA UDOBJA TUDI ČUDOVITO ZELENICO, S POGLEDOM NA ODDALJENI GOZD.


Kontakt

Prodajalec: GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.
Naslov: Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor
GSM: 031/650-034
Email: gral@real.si

Vaše povpraševanje

GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.

Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor

031 650 034

Kontaktirajte nas za nakup, prodajo, najem ali oddajo vseh vrst nepremičnin.

gral@real.si

Na voljo smo vam za vsa vprašanja glede posredovanja nepremičnin.