GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.


MB - CENTER - Oddaja, Poslovni prostor Pisarna

MB - CENTER - Oddaja, Poslovni prostor Pisarna
59 m², pisarna, zgrajena l. 1925, adaptirana l. 2010, v ožjem centru mesta oddamo večji poslovni prostor, velik 59 m², ki ima tri pisarne, lastno čajno kuhinjo in manjši balkon v centru oddamo poslovni prostor, pisarne v skupni izmeri 59 m², ki predstavljajo zaključeno celoto. nahajajo se v tretjem nadstropju poslovno stanovanjske stavbe iz leta 1925. stavba je bila leta 2010 obnovljena in predstavlja lepo urejeno poslovno okolje s pridihom meščanskosti. ima tudi dvigalo, oddamo. Cena: 500,00 EUR/mes

Posredovanje: Oddaja

Velikost: 59 m2

Vrsta: Poslovni prostor

Tip: Pisarna

Šifra:

adaptirano l. 2010
zgrajeno leta 1925

Nadstropje Ni podatka

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: MB-Center

EI: EI ni potrebna (31. člen ZURE)


Cena: 500,00 EUR/mesec

Dodaten opis

V OŽJEM CENTRU MESTA ODDAMO VEČJI POSLOVNI PROSTOR, velik 59 m², ki IMA TRI PISARNE, LASTNO ČAJNO KUHINJO IN MANJŠI BALKON

Centru oddamo poslovni prostor, pisarne v skupni izmeri 59 m², ki predstavljajo zaključeno celoto. Nahajajo se v tretjem nadstropju poslovno stanovanjske stavbe iz leta 1925. Stavba je bila leta 2010 obnovljena in predstavlja lepo urejeno poslovno okolje s pridihom meščanskosti. Ima tudi dvigalo.

Poslovni prostor ima pred vhodom še dodatna steklena vrata, opremljena z vsemi potrebnimi varovali za večjo zaščito.

Poslovni prostor ima 59 m², sestavljajo pa ga tri pisarne, v eni je čajna kuhinja, ene sanitarije, prostor za manjši arhiv in manjši balkon. Opremljen je s pisarniškim  pohištvom.

Prostori so lepo urejeni, tudi klimatizirani, vgrajena so nova okna in balkonska vrata, vsi prostori imajo mrežni internetni sistem, ogrevanje je etažno, na zemeljski plin, urejeno je varovanje.

V najbolj neposredni bližini so poštasodiščefinančna upravabanke, in vsa ostala potrebna infrastruktura mestnega centra.

Cena za najem nepremičnine je 8 EUR/m², skupno 472 EUR, mesečni stroški znašajo povprečno med 2,5 do 3 EUR/m², nadomestilo za uporabo stavbnega zemljišča okoli 40 mesečno.

Mogoč je tudi najem 160 m², ki ga sestavlja 6 pisarn, dvojne sanitarije; ene imajo kopalnico, velik hodnik – kot sprejemnica ali recepcija, čajno kuhinjo in balkonMogoče je tudi najem celote, 219 m².

Ob podpisu najemne pogodbe se plača varščina v vrednosti dveh najemnin in agenciji stroške, povezane s sklenitvijo pogodbe, primopredaje in spremembe plačnika pri dobaviteljih v višini ene najemnine + DDV.

MIKROLOKACIJA JE ODLIČNA ZA VSE, KI ZARADI NARAVE SVOJEGA POSLOVNEGA DELOVANJA POTREBUJETE PISARNE V CENTRU MESTA. ZELO PRIMERNO ZA RAČUNALNIČARJE, ODVETNIŠKO PISARNO, PREDSTAVNIŠTVO ipd.


Kontakt

Prodajalec: GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.
Naslov: Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor
GSM: 031 650 034
Email: gral@real.si

Vaše povpraševanje

GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.

Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor

031 650 034

Kontaktirajte nas za nakup, prodajo, najem ali oddajo vseh vrst nepremičnin.

gral@real.si

Na voljo smo vam za vsa vprašanja glede posredovanja nepremičnin.