GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.


MB - CENTER - Oddaja, Poslovni prostor Prostor za storitve

MB - CENTER - Oddaja, Poslovni prostor Prostor za storitve
98,9 m², prostor za storitve, zgrajen l. 2001, adaptiran l. 2023, P/3 nad., V centru mesta oddamo ulični lokal za storitvene ali pisarniške dejavnosti, velik 98,9 m², ki je zaključena celota, enostavno dostopno, z dvema parkirnima mestoma v garaži. Nahaja se v poslovnem kompleksu, primerna je za splošno medicino, pediatrijo, ortopedijo, fizioterapijo, ultrazvočne preiskave, bioresonančne terapije ipd. Uporabno dovoljenje ima zdravstveno dejavnost, zato ni potrebno pridobivati nobenih dovoljenj. Prav tako ima vse dodatne prostore, ki jih zahteva zakonodaja, oddamo. Cena: 999,00 EUR/mes

Posredovanje: Oddaja

Velikost: 98.9 m2

Vrsta: Poslovni prostor

Tip: Prostor za storitve

Šifra:

adaptirano l. 2023
zgrajeno leta 2001

Nadstropje P/3

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: MB-Center

EI: D (60 - 105 kWh/m2a)


Cena: 999,00 EUR/mesec

Dodaten opis

V CENTRU MESTA ODDAMO ULIČNI LOKAL ZA STORITVENE ALI PISARNIŠKE DEJAVNOSTI, 98,9 m², KI JE ZAKLJUČENA CELOTA, ENOSTAVNO DOSTOPNEN, Z DVEMA PARKIRNIMA MESTOMA V GARAŽI  

V poslovnem kompleksu v širšem središču mesta oddamo večji poslovni prostor, primeren za različne storitvene dejavnosti, od medicinske, fizioterapije, kozmetične, pedikure, manikire ipd. Ima pridobljeno najzahtevnejše uporabno dovoljenje za zdravstveno dejavnost.

Nahaja se kot ulični lokal v pritličju poslovne stavbe in ima lasten vhod, do katerega je dostop tudi z invalidskim vozičkom. Poslovna stavba  je novejša, zgrajena leta 2001, sodobna, lepo urejena in vzdrževana; v njej so različne dejavnosti, pisarniške in storitvene.

Poslovni prostor meri 98,9 m². Razporeditev prostorov: vetrolov, večja čakalnica, štiri različno veliki samostojni prostori, ki med sabo niso prehodni, čajna kuhinja, ki ima v nadaljevanju še dodatni prostor, kjer so tuš kabina, WC in umivalnik, sanitarije za zaposlene, za paciente, invalide in garderobo za zaposlene.

Izhod je tudi na zadnji strani poslovnega prostora, ki vodi v podzemno garažo, kjer sta dve veliki parkirni mesti: 21,3 m² in 22,4 m².  

Nepremičnina je vzdrževana in lepo urejena, zato ne zahteva dodatnih vlaganj. Ogrevanje je daljinsko, na plin, prostori se ogrevajo preko radiatorjev. Za pripravo tople sanitarne vode je vgrajen električni grelnik, z integriranim hranilnikom. Urejeno je tudi hlajenje s tremi klimatskimi napravami in prezračevanje prostorov ter vsi drugi priključki.

Za obiskovalce je na voljo kratkotrajno parkiranje pred stavbo.

Cena najema znaša 999,00 EUR mesečno (in DDV, če se pogodbeni stranki tako dogovorita). Stroški se obračunavajo posebej, vse po porabi, torej po števcih. Nadomestilo za uporabo stavbnega zemljišča znaša 172 EUR, plača se enkrat letno.

Poslovni prostor se oddaja opremljen, kot je videti na fotografijah. Poslovni prostor bil je v celoti na novo popleskan, vključno s stavbnim pohištvom.

Ob podpisu najemne pogodbe najemnik plača varščino v višini dveh najemnin in agenciji stroške, povezane s sklenitvijo pogodbe, primopredajo in hrambo slikovnega gradiva. 

Energetski razred: D 79,29 kWh/m²a.

POSLOVNI PROSTOR JE IDEALEN ZA ZDRAVSTVENO DEJAVNOST, FIZIOTERAPIJIO, KOZMETIČNO DEJAVNOST IN VSE STORITVE, KI SODIJO V TA SPEKTER.

VLJUDNO VABLJENI NA OGLED, ČE ZA SVOJE DELO POTREBUJETE VEČJI POSLOVNI PROSTOR NA ODLIČNI LOKACIJI, KI JO JE ENOSTAVNO NAJTI, V UREJENI POSLOVNI STAVBI in UREJENEM OKOLJU.


Kontakt

Prodajalec: GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.
Naslov: Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor
GSM: 031/650-034
Email: gral@real.si

Vaše povpraševanje

GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.

Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor

031 650 034

Kontaktirajte nas za nakup, prodajo, najem ali oddajo vseh vrst nepremičnin.

gral@real.si

Na voljo smo vam za vsa vprašanja glede posredovanja nepremičnin.