GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.


MOČNA, PERNICA - Prodaja, Posest Zazidljiva

MOČNA, PERNICA - Prodaja, Posest Zazidljiva
1.295 m², zazidljiva, stavbno zemljišče, Ekskluzivno prodamo 1295 m² veliko zazidljivo stavbno zemljišče v Pernici, s pogledom na jezero, z gradbenim dovoljenjem, izdelanim projektom in plačanim komunalnim prispevkom, prodamo. Cena: 135.000,00 EUR

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 1295 m2

Vrsta: Posest

Tip: Zazidljiva

Šifra:

Letnik: Ni podatka

Nadstropje Ni podatka

Regija: Podravska

Upravna enota: Lenart

Naselje: Močna

EI: Ni podatka


Cena: 135.000,00 EUR

Dodaten opis

EKSKLUZIVNO PRODAMO 1295 m² VELIKO ZAZIDLJIVO STAVBNO ZEMLJIŠČE V PERNICI, S POGLEDOM NA JEZERO, Z GRADBENIM DOVOLJENJEM, IZDELANIM PROJEKTOM in PLAČANIM KOMUNALNIM PRISPEVKOM

V Pernici, natančneje v naselju Močna, prodamo zazidljivo stavbno zemljišče, veliko 1295 m². Zemljišče je lepo, dokaj ravno, z manjšim naklonom proti cesti in s pogledom na malce oddaljeno jezero Pristava.

Za parcelo je izdano veljavno pravnomočno gradbeno dovoljenje, izdelan projekt, torej izveden arhitekturni in gradbeni del projekta, skupaj z vsemi potrebnimi dokumenti za izvedbo gradnje (PZIji, Statično poročilo, itd.).

Slike, prikazane v tem oglasu, predstavljajo vizualizacijo stanovanjskega objekta in so objavljene z namenom predstavitve zunanjega izgleda hiše in delno notranjosti. V osnovi gre za že izdelan projekt za nadstandardno hišo s površino okoli 600 m² bruto. Mogoča je tudi sprememba projekta.

Plačan je komunalni prispevek. Prodajalec nudi tudi možnost gradnje na ključ.

Zemljišče je enostavno dostopno, prav tako pa je že urejen asfaltiran uvoz do parcele, ki je bil zahtevan za pridobitev gradbenega dovoljenja.

Zaradi odličnih avtocestnih povezav je lokacija zanimiva za vse tiste, ki zaradi svojega dela potrebujete hiter dostop do avtoceste. Do avtocestnega razcepa v Pesnici je 8 minut, do avstrijske meje 15, ravno tako do  centra Maribora. Do Lenarta, ki je upravno središče, je 6 minut oz. 5,5 km.

Vpisano v zemljiško knjigo in prosto vseh bremen.

Skupna cena stavbnega zemljišča in vse dokumentacije znaša 135.000,00 EUR.

PRIPOROČAMO VSEM, KI IŠČETE ZAZIDLJIVO PARCELO NA MIRNI IN LEPI LOKACIJI, S POGLEDOM NA JEZERO in Z MOŽNOSTJO HITREGA PRIČETKA GRADNJE. 


Kontakt

Prodajalec: GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.
Naslov: Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor
GSM: 031/650-034
Email: gral@real.si

Vaše povpraševanje

GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.

Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor

031 650 034

Kontaktirajte nas za nakup, prodajo, najem ali oddajo vseh vrst nepremičnin.

gral@real.si

Na voljo smo vam za vsa vprašanja glede posredovanja nepremičnin.