GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.


MURSKA SOBOTA - Prodaja, Poslovni prostor Večji poslovni kompleks

MURSKA SOBOTA - Prodaja, Poslovni prostor Večji poslovni kompleks
615,6 m², večji poslovni kompleks, zgrajen l. 2008, 12.140 m² zemljišča, center za izvajanje seminarjev in delavnic, s stavbo za nastanitev za 20 do 28 gostov in stavbo za izvajanje programa, vse na več kot 1 ha velikem posestvu; na posestvu sta dve izjemno lepo urejeni in moderno zgrajeni stavbi, prodamo. Cena: 850.000,00 EUR

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 615.6 m2

Vrsta: Poslovni prostor

Tip: Večji poslovni kompleks

Šifra:

zgrajeno leta 2008

Nadstropje Ni podatka

Regija: Pomurska

Upravna enota: Murska Sobota

Naselje: Murska Sobota

EI: Merjena EI: 48 kWh/m2a


Cena: 850.000,00 EUR

Dodaten opis

CENTER ZA IZVAJANJE SEMINARJEV in DELAVNIC, s  STAVBO ZA NASTANITEV ZA 20 DO 28 GOSTOV in STAVBO ZA IZVAJANJE PROGRAMA, vse na več kot 1 ha VELIKEM POSESTVU

Prodamo edinstveni poslovni kompleks, ki je bil leta 2008 zgrajen na čudoviti lokaciji, sredi ravnic, na posestvu, velikem 12.140 m².

Na posestvu sta dve izjemno lepo urejeni in moderno zgrajeni stavbi, ki sta bili grajeni in opremljeni po načelih feng shuija.

prvi stavbi, ki je velika 222 m², so v pritličju so veža, recepcija, pisarna, čajna kuhinja, manjše skladišče, sanitarije (6x WC) in mini utility ter 67 m² velika jedilnica oz. večnamenski prostor, ki lahko služi za seminarje, delavnice, razstave, pogostitve ipd. v 1. nadstropju so zelo lepo urejeni različno veliki prostori za konference, seminarje, terapije ali delavnice.
Stavba ima tudi veliko teraso iz tikovega lesa, ki je obrnjena na zahodno stran, s katere se odpira prelep pogled na vrt.

Druga stavba, ki je v neposredni bližini prve, je nastanitveni center za 20 gostov, etažnosti P + 1 + M, ki ima 371 m² površine dela stavbe in 333,3 m² uporabne površine. V njej je 10 zelo lepo opremljenih sob, od katerih ima vsaka svojo kopalnico s tušem ali kadjo: dve 3-posteljni, šest 2-posteljnih in dve 1-posteljni sobi z dodatnim zložljivim ležiščem. V mansardi je na novo urejen prostor, kjer lahko v skupnem prostoru prespi tudi 8 ali več oseb. Tu se poleg dveh sanitarij in dveh  manjših kopalnic s kadmi za izvajanje zdravilnih kopeli, nahaja še prostor za vadbo, masažo, druženje.

Vsa oprema je vključena v ceno. Vgrajeni so zelo kvalitetni materiali višjega cenovnega razreda, predvsem pa so to ekološko gledano naravni materiali (les, glina, keramika, bombaž, lateks, bambus itd.). Kompletna oprema je bila izdelana po meri. 

Skupna kvadratura obeh stavb in stavbe s toplotno črpalko (21,6 m²) je 615,6 m².

Za stavbama se razprostira ogromno zemljišče, ki je ograjeno z visoko živo mejo in v zasajeno s prekrasnim drevjem. Mogoča je tudi samooskrbna obdelava zemlje, saj 7.557 m² predstavlja najboljša kmetijska zemljišča. Stavbnega zemljišča je 4.583 m²; mogoče je tudi postaviti bazen in zgraditi še kakšno stavbo na zazidljivem delu zemljišča.
Ogrevanje obeh stavb je na toplotno črpalko. Energetska izkaznica: merjena, 48 kWh/m²a.

Pred stavbama je veliko, lepo urejeno lastniško parkirišče za avtobuse in avtomobile.
Poslovni kompleks je zelo atraktiven tudi zaradi možnosti oddajanja v najem za seminarje, konference, delavnice. Prav tako je zanimiv kot center za zdravstvene terapije, ali za skupnost, ki želi imeti svoje posestvo ipd.

Nepremičnina se nahaja bližini meje s tremi državami, najbližje je Madžarska,potem Hrvaška in Avstrija.

ZA VSE, KI IŠČETE VEČJE UREJENO POSESTVO S PREKRASNIMI PROSTORI ZA RAZLIČNE NAMENE IN DEJAVNOSTI, DELAVNICE, TERAPIJE, SEMINARJE, lahko tudi za ZDRAVSTVENE TERAPIJE in 10 SOB S KOPALNICAMI ZA UDELEŽENCE, ČUDOVITO NARAVO, KI SE RAZPROSTIRA NA ENEM HEKTARJU ZEMLJIŠČA, ENOSTAVNO DOSTOPNO, ker je v BLIŽINI AVTOCESTE, je to EDINSTVENA PRILOŽNOST ZA NAKUP.
REALNA VREDNOST NEPREMIČNINE JE PRECEJ VIŠJA OD CENE, ZA KATERO SE PRODAJA. ZELO PRIPOROČAMO!


Kontakt

Prodajalec: GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.
Naslov: Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor
GSM: 031/650-034
Email: gral@real.si

Vaše povpraševanje

GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.

Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor

031 650 034

Kontaktirajte nas za nakup, prodajo, najem ali oddajo vseh vrst nepremičnin.

gral@real.si

Na voljo smo vam za vsa vprašanja glede posredovanja nepremičnin.