GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.


NEBOVA, MALEČNIK - Prodaja, Posest Zazidljiva

NEBOVA, MALEČNIK - Prodaja, Posest Zazidljiva
1.811 m², zazidljiva, stavbno zemljišče, večja zazidljiva parcela blizu Malečnika, samo 12 minut od centra Maribora in 5 minut do AC priključka v Pernici; z lepim razgledom na sosednje griče; mirna in zelena lokacija, obsijana s soncem, hkrati pa blizu vse potrebne infrastrukture; zemljišče je enostavno dostopno po asfaltirani cesti, prodamo. Cena: 72.440,00 EUR

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 1811 m2

Vrsta: Posest

Tip: Zazidljiva

Šifra:

Letnik: Ni podatka

Nadstropje Ni podatka

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Nebova

EI: Ni podatka


Cena: 72.440,00 EUR

Dodaten opis

VEČJA ZAZIDLJIVA PARCELA BLIZU MALEČNIKA, SAMO 12 MINUT OD CENTRA MARIBORA IN 5 MINUT DO AC PRIKLJUČKA V PERNICI; Z LEPIM RAZGLEDOM NA SOSEDNJE GRIČE

Na zelo sončni lepi lokaciji v Nebovi, manjšem naselju blizu Malečnika, prodamo zazidljivo parcelo, veliko 1.811 m². Nahaja se na nekoliko dvignjenem terenu, ob cesti Malečnik – Pernica.

Samo zemljišče je v naklonu;  teren se spušča po pobočju nižjega griča do lokalne ceste. Ker gre za eno redkih zazidljivih parcel v tem delu, se lepa zelena okolica verjetno ne bo več spreminjala.

Po lokacijski informaciji za gradnjo je dovoljena gradnja stanovanjskih hiš – zaradi velike parcele je dovoljeno zgraditi tudi dvostanovanjsko hišo (dvojčka), oziroma stanovanjski objekt etažnosti K+P+1. Okolica je prijetna, sončna, zelena, ker gre za razpršeno manjše naselje individualnih hiš. Na parceli je vodovodni priključek, v neposredni bližini pa elektrika. Ker je na zemljišču že bila majhna stanovanjska hiša, ima parcela hišno številko.

Zemljišče je enostavno dostopno po asfaltirani cesti, ki vodi čisto do parcele. Uvoz je urejen, razparceliran in urejen z DARS (republiška cesta).

Vpisano v zemljiško knjigo in prosto vseh bremen.


PRIPOROČAMO VSEM, KI IŠČETE VEČJO ZAZIDLJIVO PARCELO NA MIRNI IN ZELENI LOKACIJI, OBSIJANI S SONCEM, HKRATI PA BLIZU VSE POTREBNE INFRASTRUKTURE IN SAMO PET MINUT DO AVTOCESTNEGA PRIKLJUČKA V PERNICI.


Kontakt

Prodajalec: GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.
Naslov: Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor
GSM: 031/650-034
Email: gral@real.si

Vaše povpraševanje

GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.

Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor

031 650 034

Kontaktirajte nas za nakup, prodajo, najem ali oddajo vseh vrst nepremičnin.

gral@real.si

Na voljo smo vam za vsa vprašanja glede posredovanja nepremičnin.