GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.


ORMOŽ, CENTER - Prodaja, Poslovni prostor Neživilska trgovina

ORMOŽ, CENTER - Prodaja, Poslovni prostor Neživilska trgovina
90 m², neživilska trgovina, zgrajena l. 1930, adaptirana l. 1995, 161 m² zemljišča, ekskluzivno prodamo trgovino, ki se nahaja v samostojni poslovni stavbi na odlični lokaciji v centru ormoža v centru ormoža prodamo lepo vzdrževano in obnovljeno poslovno stavbo, s površino dela stavbe 90 m², v dveh etažah, p + 1. vsaka etaža ima po 45 m². zgradba se nahaja na zemljišču, velikem 161 m² in je zaključena celota, ki je tudi v celoti ograjena. v poslovnem prostoru je delovala trgovina z drobnimi kovinskimi izdelki. ima uporabno dovoljenje za trgovski lokal, prodamo. Cena: 94.000,00 EUR

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 90 m2

Vrsta: Poslovni prostor

Tip: Neživilska trgovina

Šifra:

adaptirano l. 1995
zgrajeno leta 1930

Nadstropje Ni podatka

Regija: Podravska

Upravna enota: Ormož

Naselje: Ormož

EI: E (105 - 150 kWh/m2a)


Cena: 94.000,00 EUR

Dodaten opis

EKSKLUZIVNO PRODAMO TRGOVINO, KI SE NAHAJA V SAMOSTOJNI POSLOVNI STAVBI NA ODLIČNI LOKACIJI V CENTRU ORMOŽA

V centru Ormoža prodamo lepo vzdrževano in obnovljeno poslovno stavbo, s površino dela stavbe 90, v dveh etažah, P + 1. Vsaka etaža ima po 45 m². Zgradba se nahaja na zemljišču, velikem 161 m² in je zaključena celota, ki je tudi v celoti ograjena. V poslovnem prostoru je delovala trgovina z drobnimi kovinskimi izdelki. Ima uporabno dovoljenje za trgovski lokal.

Stavba je bila zgrajena leta 1930, leta 1995 je bila v celoti obnovljena in preurejena v trgovino s tehničnim blagom, za kar je bilo izdano tudi uporabno dovoljenje. Leta 2007 je bila obnovljena fasada ter zgrajeno še zunanje skladišče za skladiščenje materiala. Dvorišče je v celoti tlakovano in ograjeno, del je pod streho, kar omogoča opravljanje zunanjih del tudi v neugodnih vremenskih razmerah. Zraven parcele so občinska parkirna mesta, tako da je omogočen lahek dostop do trgovine tudi s prevoznim sredstvom. Enostaven dostop na dvorišče je tudi za večja vozila, težka 5 ton, za dostavo blaga.

V pritličju so poleg opremljenega trgovskega prostora tudi sanitarije.  Tla so obložena s keramiko, v prvo nadstropje pa vodi urejeno stopnišče z ograjo. Uporabna površina v prvem nadstropju je 45 m²; prostor se lahko uporablja za pisarne ali pa izkoristi kot dodaten prostor za trgovino, je zelo svetel in odprt.

Cena poslovne stavbe znaša 94.000,00 EUR.

PRIPOROČAMO VSEM, KI SI IŠČETE PRIMEREN POSLOVNI PROSTOR ZA TRGOVSKO DEJAVNOST, ALI KAKŠNO DRUGO STORITVENO DEJAVNOST IN VAM JE POMEMBNO, DA IMATE LASTNO POSLOVNO STAVBO, S PARKIRNIM PROSTOROM NA DVORIŠČU IN PARKIRNIMI MESTI V NEPOSREDNI BLIŽINI STAVBE.


Kontakt

Prodajalec: GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.
Naslov: Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor
GSM: 031/650-034
Email: gral@real.si

Vaše povpraševanje

GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.

Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor

031 650 034

Kontaktirajte nas za nakup, prodajo, najem ali oddajo vseh vrst nepremičnin.

gral@real.si

Na voljo smo vam za vsa vprašanja glede posredovanja nepremičnin.