GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.


POČEHOVA, BLIZU CENTRA - Prodaja, Hiša Samostojna

POČEHOVA, BLIZU CENTRA - Prodaja, Hiša Samostojna
360 m², samostojna, zgrajena l. 1999, adaptirana l. 2023, 667 m² zemljišča, V bližini centra, na dokaj mirni lokaciji prodamo sodobno, zelo kvalitetno klasično grajeno samostojno hišo, ki se nahaja na sončni legi, v lepo urejeni okolici, v slepi ulici. Od strogega centra je oddaljena le 5 minut vožnje z avtom. Zgrajena je bila klasično, iz opeke, leta 1999, je zelo razgibana in prostorna. Priporočamo vsem, ki iščete novejšo in sodobno grajeno hišo, z velikimi dnevnimi prostori, s štirimi spalnicami, pokrito teraso in zelenico za preživljanje prostega časa na prostem, prodamo. Cena: 360.000,00 EUR

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 360 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

Šifra:

adaptirano l. 2023
zgrajeno leta 1999

Nadstropje Ni podatka

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Počehova

EI: D (60 - 105 kWh/m2a)


Cena: 360.000,00 EUR

Dodaten opis

V BLIŽINI CENTRA, V SLEPI ULICI, PRODAMO SODOBNO NOVEJŠO HIŠO Z RAZGIBANIM TLORISOM in Z VELIKO POKRITO TERASO, GARAŽO in DODATNIMI PARKIRNIMI MESTI


Na dokaj mirni lokaciji prodamo sodobno, zelo kvalitetno klasično grajeno samostojno hišo, ki se nahaja na sončni legi, v lepo urejeni okolici. Od strogega centra je oddaljena le 5 minut vožnje z avtom:


• zgrajena je bila klasično, iz opeke, leta 1999, je zelo razgibana in prostorna.
• ima tri etaže; stavbišče je veliko 230 m², neto tlorisna površina je okoli 330 m², od česar je in 250 m² uporabnih površin; ogrevanih bivalnih prostorov je 201 m².
• parcela meri 667 m², zemljišče okoli hiše je do zadnjega kotička zeleno in ponuja vse možnosti; lahko se naredi vrt, visoke grede, igrala za otroke.
• ker je grajena na manjši klančini, je vhod v hišo v srednji etaži, kjer sta prostoren hodnik in predsoba, tri velike spalnice ter velika kopalnica s kadjo, tušem, bidejem in WC-jem;
• sobe so pri oknih delno mansardne.
• z lesom obdelano stopnišče vodi v spodnjo etažo, kjer so v enem samem prostoru 30 m² velika dnevna soba, ki ima izhod na pokrito teraso.
Na nekoliko dvignjenem podestu sta jedilnica in kuhinja, ki ima v zaledju shrambo.
V tej etaži so še delovna soba (lahko je spalnica), pralnica in sušilnica, sanitarije, kletna shramba, velika 35,5 m², kurilnica in hodnik.
• izhod na veliko pokrito teraso, ki hiši daje dodaten čar, je iz dveh prostorov, iz dnevne sobe in s hodnika;
• v vrhnji etaži je neizdelano podstrešje, svetlo in sončno, saj ima vgrajena okna. Ker so napeljane vse instalacije (voda, elektrika, odtoki), ga je mogoče izkoristiti za dodatni stanovanjski ali odlagalni prostor.
• ogrevanje je centralno, na kurilno olje, pa tudi na peč na drva, ki se nahaja v dnevni sobi, povezani z jedilnico in kuhinjo, s katero se lahko ogreva celi spodnji del hiše. Energetski razred: D (96,17 kWh/m²a).

Nepremičnina je vpisana
v zemljiško knjigo; ima urejeno pravnomočno gradbeno dovoljenje in energetsko izkaznico.
Vseljivo najkasneje 4 mesece po končnem plačilu.

PRIPOROČAMO VSEM, KI IŠČETE NOVEJŠO in SODOBNO GRAJENO HIŠO, Z VELIKIMI DNEVNIMI PROSTORI, S ŠTIRIMI SPALNICAMI, POKRITO TERASO IN DOVOLJ ZELENICE ZA PREŽIVLJANJE PROSTEGA ČASA NA PROSTEM.
V NEPOSREDNI BLIŽINI CENTRA, V SLEPI ULICI; NE POTREBUJE VEČJIH VLAGANJ.


Kontakt

Prodajalec: GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.
Naslov: Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor
GSM: 031/650-034
Email: gral@real.si

Vaše povpraševanje

GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.

Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor

031 650 034

Kontaktirajte nas za nakup, prodajo, najem ali oddajo vseh vrst nepremičnin.

gral@real.si

Na voljo smo vam za vsa vprašanja glede posredovanja nepremičnin.