GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.


TABOR, ZAČETEK TABORA - Prodaja, Poslovni prostor Kombiniran prostor

TABOR, ZAČETEK TABORA - Prodaja, Poslovni prostor Kombiniran prostor
190,9 m², kombiniran prostor, zgrajen l. 2006, adaptiran l. 2018, prodamo novejši poslovni prostor na odlični lokaciji na taboru, primeren za trgovsko, storitveno dejavnost, ali za pisarne in dve parkirni mesti v garaži trenutno je zanimiv kot investicija, ker je oddan do septembra 2023 odličnemu najemniku, ki redno plačuje najemnine. lociran je na zelo znani in prometni lokaciji na začetku tabora. nahaja se v pritličju novejše poslovno stanovanjske stavbe, zgrajene leta 2007, prodamo. Cena: 299.000,00 EUR

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 190.9 m2

Vrsta: Poslovni prostor

Tip: Kombiniran prostor

Šifra:

adaptirano l. 2018
zgrajeno leta 2006

Nadstropje Ni podatka

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Tabor

EI: E (105 - 150 kWh/m2a)


Cena: 299.000,00 EUR

Dodaten opis

PRODAMO NOVEJŠI POSLOVNI PROSTOR NA ODLIČNI LOKACIJI NA TABORU, PRIMEREN ZA TRGOVSKO, STORITVENO DEJAVNOST, ALI ZA PISARNE in DVE PARKIRNI MESTI V GARAŽI

Trenutno je zanimiv kot investicija, ker je oddan do septembra 2023 odličnemu najemniku, ki redno plačuje najemnine.

Lociran je na zelo znani in prometni lokaciji na začetku Tabora. Nahaja se v pritličju novejše poslovno stanovanjske stavbe, zgrajene leta 2007.

Leta 2018 je bil popolnoma obnovljen in prirejen za pisarniško dejavnost oz. za delo s strankami.

Površina dela stavbe meri 190,9 m², uporabne površine je 157,7 m², z delom atrija (okoli 20 m²)  pred poslovnim prostorom, ki pripada samemu prostoru, dvema kletnima shrambama v skupni velikosti 13,2 m² in dvema parkirnima mestoma v garaži.

Prostor je v pritličju, zato je brez vsake arhitektonske ovire in tvori funkcionalno popolnoma zaključeno celoto, zato je dostopen je kadar koli, ker je neodvisen od drugih poslovnih ali stanovanjskih enot. Ima veliko steklenih površin, kjer je mogoče dejavnost tudi dobro oglaševati.

Je protivlomno varovan, alarmna naprava je vgrajena. V prostoru so dvojni, med seboj ločeni toaletni prostori (za osebje in za stranke). Prostor je klimatiziran.

Vhoda sta dva, eden za uslužbence, drugi za stranke.

Primeren je za katero koli storitveno dejavnost: živilska ali neživilska trgovina, ponudniki telefonskih in internetnih storitev, zdravstvene storitve, optika, lekarna, banka ipd.) ali pisarne. Lahko je skoraj povsem odprt, kot oceanski tip prostora.

Pripada mu tudi del zemljišča pred vhodom (atrij, 20 m²), ki ga je mogoče izkoristiti ob toplejšem vremenu kot prostor za malice, za srečanja, predstavitve ipd.

Mesečni obratovalni in drugi stroški: upravitelj 70 EUR, voda in kanalščina 30 EUR, ogrevanje 110 EUR (po dejanski porabi, odvisno od najemnika, njegove dejavnosti, želene prostorske temperature ipd.), elektrika 80 EUR (po števcu, odvisno od najemnika, njegove dejavnosti, uporabe klimatskih naprav ipd.), odvoz smeti 40 EUR.

Cena je 299.000 EUR in DDV.

PRIPOROČAMO VSEM, KI IŠČETE PRIMEREN PROSTOR ZA TRGOVINO, STRORITVENO DEJAVNOST, ALI ZA PISARNE, KI ZA ZAČETEK PREDSTAVLJA ODLIČNO INVESTICIJO Z ZANESLJIVIM NAJEMNIKOM.


Kontakt

Prodajalec: GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.
Naslov: Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor
GSM: 031/650-034
Email: gral@real.si

Vaše povpraševanje

GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.

Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor

031 650 034

Kontaktirajte nas za nakup, prodajo, najem ali oddajo vseh vrst nepremičnin.

gral@real.si

Na voljo smo vam za vsa vprašanja glede posredovanja nepremičnin.