GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.


TEZNO, MARIBOR - Prodaja, Poslovni prostor Pisarna

TEZNO, MARIBOR - Prodaja, Poslovni prostor Pisarna
254,7 m², pisarna, zgrajena l. 1997, adaptirana l. 2015, veliki poslovni prostori za pisarne, storitveno in zdravstveno dejavnost; zaključena celota, na teznu, s hitrim dostopom do avtoceste in centra mesta, možnost oddajanja polovice prostorov na frekventni lokaciji na teznu prodamo poslovne prostore, primerne za pisarne ali storitveno dejavnost, ki je lahko tudi zdravstvena. uporabno dovoljenje je namreč pridobljeno poleg pisarniške in storitvene, tudi za zdravstveno dejavnost, prodamo. Cena: 279.000,00 EUR

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 254.7 m2

Vrsta: Poslovni prostor

Tip: Pisarna

Šifra:

adaptirano l. 2015
zgrajeno leta 1997

Nadstropje Ni podatka

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Tezno

EI: Merjena EI: 32 kWh/m2a


Cena: 279.000,00 EUR

Dodaten opis

VELIKI POSLOVNI PROSTORI ZA PISARNE, STORITVENO in ZDRAVSTVENO DEJAVNOST; ZAKLJUČENA CELOTA, NA TEZNU, S HITRIM DOSTOPOM DO AVTOCESTE IN CENTRA MESTA, MOŽNOST ODDAJANJA POLOVICE PROSTOROV

Na frekventni lokaciji na Teznu prodamo poslovne prostore, primerne za pisarne ali storitveno dejavnost, ki je lahko tudi zdravstvena. Uporabno dovoljenje je namreč pridobljeno poleg pisarniške in storitvene, tudi za zdravstveno dejavnost.

Nahajajo se v 1. nadstropju poslovne stavbe, ki je bila zgrajena leta 1997. Stavba je sodobna, lepo urejena in vzdrževana; v njej so različne dejavnosti, pisarniške in storitvene.

Poslovni prostori so veliki 254,70  in imajo lastne sanitarije, čajno kuhinjo, prostor za plinsko peč (etažno ogrevanje na zemeljski plin), arhiv, priročno skladišče in hodnik.

Sicer pa je razporeditev naslednja: 4 pisarne različnih velikosti, 15, 17, 25, 29 m²,skupaj 124,7 m² in 130 m² velik odprti prostor oceanskega tipa z arhivom.

Razporeditev prostorov je mogoče tudi spremeniti, ker so notranje predelne stene montažne izvedbe. Prednost nakupa je tudi v tem, da ima nepremičnina lahko dve zaključeni celoti, vsaka s svojim vhodom, ki sta skoraj enako veliki. En del uporablja lastnik zase, drugega pa oddaja. Urediti bi bilo treba samo še ločene števce za priključke. Sanitarije so v tem primeru v enem delu lastne, za drugi del pa skupne, na hodniku.  

Ogrevanje je etažno plinsko, vsi prostori so klimatizirani. Urejeni so tudi vsi drugi priključki.

Poslovna stavba, kot tudi okolica sta lepo urejeni in vzdrževani. Pri stavbi je urejeno parkirišče za zaposlene in stranke.

Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo, prosta vseh bremen in vseljiva po dogovoru.

Cena je 279.000 EUR. DDV se pri tej transakciji ne obračuna, kar je zanimivo za kupce, ki kupujejo kot fizične osebe. Cena je ugodna, saj znaša 1.095,4 EUR/m².

Merjena energetska izkaznica: dovedena energija 32 kWh/m²a.

PRIPOROČAMO, SAJ GRE ZA ZELO LEPO UREJENO ZAKLJUČENO CELOTO, POLOVICO V VELIKOSTI 130 m² JE MOGOČE ODDAJATI, KER IMA SVOJ VHOD.


Kontakt

Prodajalec: GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.
Naslov: Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor
GSM: 031/650-034
Email: gral@real.si

Vaše povpraševanje

GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.

Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor

031 650 034

Kontaktirajte nas za nakup, prodajo, najem ali oddajo vseh vrst nepremičnin.

gral@real.si

Na voljo smo vam za vsa vprašanja glede posredovanja nepremičnin.