GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.


TEZNO, PTUJSKA CESTA - Oddaja, Hiša Dvostanovanjska

TEZNO, PTUJSKA CESTA - Oddaja, Hiša Dvostanovanjska
267,1 m², dvostanovanjska, zgrajena l. 2008, 3.632 m² zemljišča, Na Ptujski cesti v Mariboru ekskluzivno oddamo dvostanovanjsko hišo, ki ji pripada 3.632 m² veliko zemljišče, na katerem lahko najemnik parkira stroje, vozila ipd. Zelo zanimivo za gradbene firme, ki potrebujejo nastanitev za delavce in večje zemljišče za parkiranje strojev in vseh vrst vozil. Za družine z majhnimi otroki ni primerna, ker stoji ob zelo prometni cesti, zemljišče pa ni ograjeno. Dvostanovanjska hiša je velika 267,1 m²; bivalne površine je 149,2 m². Ima tudi klet, ki meri 40,8 m², oddamo. Cena: 1.200,00 EUR/mes

Posredovanje: Oddaja

Velikost: 267.1 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Dvostanovanjska

Šifra:

zgrajeno leta 2008

Nadstropje Ni podatka

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Tezno

EI: F (150 - 210 kWh/m2a)


Cena: 1.200,00 EUR/mesec

Dodaten opis

NA PTUJSKI CESTI V MARIBORU EKSKLUZIVNO ODDAMO DVOSTANOVANJSKO HIŠO, KI JI PRIPADA 3.632 m² VELIKO ZEMLJIŠČE, NA KATEREM LAHKO NAJEMNIK PARKIRA STROJE, VOZILA ipd..

ZELO ZANIMIVO ZA GRADBENE FIRME, KI POTREBUJEJO NASTANITEV ZA DELAVCE IN VEČJE ZEMLJIŠČE ZA PARKIRANJE STROJEV IN VSEH VRST VOZIL.

Za družine z majhnimi otroki ni primerna, ker stoji ob zelo prometni cesti, zemljišče pa ni ograjeno.

Dvostanovanjska hiša je velika 267,1 m²; bivalne površine je 149,2 m². Ima tudi klet, ki meri 40,8 m² in garažo, ki je velika 26,5 m².

Hiša je bila zgrajena leta 2008. Zunaj je delno je nedokončana – nima fasade. V pritličnem stanovanju so dnevni prostor, opremljena kuhinja z jedilnicokopalnica s sanitarijami in spalnica z zakonsko posteljo. V kopalnici je tudi pralni stroj.

Po zunanjih stopnicah je dostop do zgornjega stanovanja, kjer so soba z zakonsko posteljo in še dve sobi, v katerih sta po dve ležišči ter kopalnica. V enem izmed prostorov je tudi jedilna miza s stoli. Kuhinje ni, možno pa jo je zmontirati.

Prostori so svetli in urejeni. Ogrevanje je na kurilno olje. Energetska izkaznica: razred F 195.80 kWh/m²a.

Okoli hiše je 3.364,9 m² velika površina za parkiranje delovnih strojev in opreme ter tovornih vozil.

Cena mesečnega najema znaša 1.200,00 EUR. Poleg najemnine najemnik plača tudi vse stroške. Letna poraba kurilnega olja je okoli 2.500 l, elektrika znaša od 50 do 80 EUR mesečno, voda okrog 25 EUR - odvisno od dejanske porabe, saj se zaračunavata po števcu. Najemnik plača še letno nadomestilo za uporabo stavbnega zemljišča.

Ob podpisu najemne pogodbe se plača varščina v vrednosti dveh najemnin in agenciji stroške, povezane s sklenitvijo pogodbe, primopredaje in spremembe plačnika pri dobaviteljih v višini ene najemnine in DDV.

PRIPOROČAMO GRADBENI FIRMI, KI POTREBUJE PROSTORE ZA DELAVCE IN ZEMLJIŠČE ZA PARKIRANJE STROJEV IN VSEH VRST VOZIL.

ZANIMIVO TUDI ZA DRUŽINE, KI NIMAJO MANJŠIH OTROK.


Kontakt

Prodajalec: GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.
Naslov: Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor
GSM: 031 650 034
Email: gral@real.si

Vaše povpraševanje

GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.

Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor

031 650 034

Kontaktirajte nas za nakup, prodajo, najem ali oddajo vseh vrst nepremičnin.

gral@real.si

Na voljo smo vam za vsa vprašanja glede posredovanja nepremičnin.