GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.


TEZNO, ULICA HEROJA NANDETA - Oddaja, Poslovni prostor Pisarna

TEZNO, ULICA HEROJA NANDETA - Oddaja, Poslovni prostor Pisarna
130 m², pisarna, zgrajena l. 1997, adaptirana l. 2015, 1/2 nad., Oddamo poslovni prostor za pisarne in storitveno dejavnost; zaključena celota, na Teznu, s hitrim dostopom do avtoceste in centra mesta. Nahajajo se v 1. nadstropju poslovne stavbe, ki je bila zgrajena leta 1997. Stavba je sodobna, lepo urejena in vzdrževana; v njej so različne dejavnosti, pisarniške in storitvene. Poslovni prostor meri 130 m², je velik, odprt prostor, brez predelnih sten (oceanski tip), ki je služil tudi kot trgovina oz. servis. Zunanje stene so pretežno v steklu, oddamo. Cena: 1.100,00 EUR/mes

Posredovanje: Oddaja

Velikost: 130 m2

Vrsta: Poslovni prostor

Tip: Pisarna

Šifra:

adaptirano l. 2015
zgrajeno leta 1997

Nadstropje 1/2

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Tezno

EI: Merjena EI: 32 kWh/m2a


Cena: 1.100,00 EUR/mesec

Dodaten opis

ODDAMO POSLOVNI PROSTOR ZA PISARNE in STORITVENO  DEJAVNOST; ZAKLJUČENA CELOTA, NA TEZNU, S HITRIM DOSTOPOM DO AVTOCESTE IN CENTRA MESTA, BREZPLAČNO PARKIRANJE

Na zelo lepo urejeni lokaciji na Teznu oddamo poslovni prostor, primeren za pisarne ali storitveno - trgovinsko dejavnost, plesno dejavnost ipd.

Nahajajo se v 1. nadstropju poslovne stavbe, ki je bila zgrajena leta 1997. Stavba je sodobna, lepo urejena in vzdrževana; v njej so različne dejavnosti, pisarniške in storitvene.

Poslovni prostor meri 130 m², je velik, odprt prostor, brez predelnih sten (oceanski tip), ki je služil tudi kot trgovina oz. servis. Zunanje stene so pretežno v steklu, zato je prostor zelo svetel, pa tudi stena na hodnik je steklena. Desno od vhoda je še priročno skladišče oz. prostor za arhiv.

Razporeditev prostora je mogoče tudi spremeniti s postavitvijo notranjih predelnih stene v montažni izvedbi. Sanitarije so na hodniku. Nepremičnina je vzdrževana in lepo urejena, zato ne zahteva dodatnih vlaganj. Ogrevanje je etažno plinsko, prostor je klimatiziran. Urejeni so vsi drugi priključki. Števci za plin in elektriko so individualni.

Poslovna stavba in okolica sta lepo urejeni in vzdrževani. Pri stavbi je brezplačno parkirišče za zaposlene in stranke.

Cena najema znaša 1.100,00 EUR mesečno. Stroški se obračunavajo posebej. Nadomestilo za uporabo stavbnega zemljišča znaša okoli 0,6 EUR/m² mesečno; plača se enkrat letno. Oddaja se neopremljeno; pohištvo na fotografijah je last dosedanjega najemnika.

Ob podpisu najemne pogodbe najemnik plača varščino v višini dveh najemnin in agenciji za posredovanje v višini ene najemnine + DDV. Merjena energetska izkaznica: dovedena energija 32 kWh/m²a.

PRIPOROČAMO VSEM, KI IŠČETE ZELO LEPO UREJEN, SVETEL POSLOVNI PROSTOR NA ODLIČNI LOKACIJI, KI JO JE ENOSTAVNO NAJTI, Z BREZPLAČNIMI PARKIRNIMI MESTI, V UREJENI POSLOVNI STAVBI.


Kontakt

Prodajalec: GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.
Naslov: Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor
GSM: 031 650 034
Email: gral@real.si

Vaše povpraševanje

GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.

Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor

031 650 034

Kontaktirajte nas za nakup, prodajo, najem ali oddajo vseh vrst nepremičnin.

gral@real.si

Na voljo smo vam za vsa vprašanja glede posredovanja nepremičnin.