GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.


ZGORNJI DUPLEK - Prodaja, Hiša Dvojček

ZGORNJI DUPLEK - Prodaja, Hiša Dvojček
108 m², dvojček, zgrajen l. 2025, 300 m² zemljišča, prodamo. Cena: 260.000,00 EUR

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 108 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Dvojček

Šifra:

zgrajeno leta 2025

Nadstropje Ni podatka

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Zgornji Duplek

EI: Ni podatka


Cena: 260.000,00 EUR

Dodaten opis

NOVA HIŠA-DVOJČEK, ZELO PRIMERNA ZA DRUŽINO Z DVEMA ALI TREMI OTROKI

V prijetnem naselju Zgornji Duplek posredujemo pri prodaji stanovanjske hiše dvojčka, ki jev izgradnji. Nahaja se v neposredni bližini osnovne šole in vse potrebne infrastrukture.

Z možnostjo sodelovanja pri finalizaciji in izbiri materialov vam ta projekt omogoča, da svojemu novemu domu dodate osebni pečat in ga prilagodite svojim željam.

Zunanji del hiše bo obdan z izolacijsko fasado svetle barve, ki domu daje občutek topline in prijetnega videza. Streha je dvokapnica, izdelana iz lesa in prekrita z opečno kritino.

Na zemljišču sta predvidena dva parkirna mesta

Ogrevanje doma bo zagotovljeno z učinkovito toplotno črpalko zrak-voda, ki skrbi za optimalno temperaturo skozi vse leto.

Okolica doma bo urejena s posejano travo in prijetno teraso na betonski plošči za sprostitev in druženje. Celotna parcela, velika 300 m², bo ograjena s panelno ograjo, ki zagotavlja varnost in zasebnost vašega doma.

Razporeditev prostorov:

  • pritličje vključuje prostoren bivalni prostor (37,35 m²), ki združuje dnevno sobo, kuhinjo in jedilnico, kabinet (7,00 m²), tehnični prostor (6,18 m²), predprostor in ločene sanitarije.
  • V zgornjem nadstropju so spalnica (13,57 m²), dve dodatni sobi (10,41 m² in 13,63 m²), ki nudita fleksibilnost za ureditev otroških sob ali pisarne, kopalnica s tuš kadjo (9,84 m²) in hodnik (11,76 m²).

Tla v vseh sobah, bivalnih prostorih, jedilnici in kuhinji bodo obložena z gotovim dvoslojnim lakiranim parketom, ki daje občutek topline in domačnosti. Tla v kopalnici, WC-ju, hodniku, predsobi, shrambi, in tehničnem prostoru bodo obložena s keramiko, ki zagotavlja brezčasen videz in je enostavna za vzdrževanje.

Na vseh oknih in balkonskih vratih bodo nameščene alu žaluzije na ročni pogon, ki omogočajo regulacijo svetlobe in zasebnosti.

Hiši, ki sta v fazi izgradnje, bosta vseljivi predvidoma konec marca 2025.

PRIPOROČAMO VSEM, KI IŠČETE HIŠO, KI JE DOVOLJ VELIKA ZA DRUŽINO Z OTROKI, IMA LEPO RAZPOREDITEV PROSTOROV, JE GRAJENA KLASIČNO in ponuja na eni strani HARMONIJO SODOBNEGA BIVANJA, na drugi strani pa ŽIVLJENJE V NARAVNEM OKOLJU.


Kontakt

Prodajalec: GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.
Naslov: Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor
GSM: 031/650-034
Email: gral@real.si

Vaše povpraševanje

GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.

Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor

031 650 034

Kontaktirajte nas za nakup, prodajo, najem ali oddajo vseh vrst nepremičnin.

gral@real.si

Na voljo smo vam za vsa vprašanja glede posredovanja nepremičnin.